Tiril Sjåstad Christiansen:

Har funnet lykken med sønnen til Dag Otto Lauritzen

Freeskier Tiril Sjåstad Christiansen bekrefter forholdet.

NYTT PAR: Tiril bekrefter til TV 2 at hun har funnet lykken med Stian Lauritzen. Foto: NTB Scanpix/Tor Lindseth, Se og Hør.
NYTT PAR: Tiril bekrefter til TV 2 at hun har funnet lykken med Stian Lauritzen. Foto: NTB Scanpix/Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag kom den glade nyheten om at freeskier Tiril Sjåstad Christiansen (22) har funnet kjærligheten.

Det unge ski-talentet har gjennom en rekke konkurranser imponert med sine ferdigheter, og har blant annet vunnet X Games på hjemmebane i 2016. Og nå har hun nok en grunn til å smile.

Skal møte svigerfar

Det er TV 2 som først omtaler saken om at Tiril har funnet lykken - med Dag Otto Lauritzens sønn, Stian Lauritzen.

De to møttes gjennom snowboardlandslaget, hvor Stian jobber som osteopat.

Tiril innrømmer overfor nettstedet at det føles ut som at de har vært sammen i ti år - selv forklarer hun at de har vært et par i fire måneder.

Saken fortsetter nedenfor.

- Han falt pladask. Han sier jeg lurte han trill rundt. Jeg er kanskje litt enig i det, sier 22-åringen.

Overfor TV 2 innrømmer Tiril at hun enda ikke har møtt sin kjente svigerfar, men at det første møtet er like rundt hjørnet.

Langt skadeopphold

Til tross for at hun lenge har vært i miljøet, innrømmet Tiril i fjor at hun ble starstruck da hun møtte idolet sitt, Andreas Håtveit for første gang.

SYKKELPAPPA: Stian er sønn av den kjente syklisten og TV-profilen Dag Otto Lauritzen. Her er Dag Otto sammen med Stian, kona Ellen og datteren Line under premieren på TV 2-programmet «På hjul med Dag Otto» i 2016. Foto: Tor Lindseth.
SYKKELPAPPA: Stian er sønn av den kjente syklisten og TV-profilen Dag Otto Lauritzen. Her er Dag Otto sammen med Stian, kona Ellen og datteren Line under premieren på TV 2-programmet «På hjul med Dag Otto» i 2016. Foto: Tor Lindseth. Vis mer

- Jeg husker så godt første gang jeg skjønte hvor god han var. Plutselig så jeg ham på Geilo og ble jo helt starstruck. Jeg fikk et autografert kort, og siden den gang har han vært mitt store forbilde, fortalte hun til Se og Hør.

Etter et langt skadeopphold var Tiril i mai tilbake med ski på bena for første gang på 14 måneder.

Fristilutøveren har vært forfulgt av skader gjennom karrieren om mistet OL i Sotsji i 2014 etter en korsbåndskade. Nå har hun vært gjennom tre operasjoner i kneet - men fortalte til Dagbladet at den siste perioden har vært tyngst.

Saken fortsetter nedenfor.

Overfor avisen har hun tidligere innrømmet at hun flere ganger har lurt på om karrieren var over - bare 22 år gammel.

- Dette er den verste perioden, selv om korsbåndskaden var mer alvorlig. Det var den første skaden min, men det var tøffere nå, sa hun til Dagbladet og la til at da hun tidligere i år fikk ski på bena for første gang på lenge, følte på en spesiell følelse.

LES OGSÅ: - Jeg dater ikke menn uten barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer