John Carew med ny kjæreste:

Har funnet lykken med Pernille (24)

Den tidligere fotballproffen er blitt kjæreste med influenser Pernille Juvodden.

NY KJÆRESTE: Romanseryktene har svirret rundt tidligere fotballproff John Carew den siste tiden. Fredag ettermiddag bekrefter VG at hans nye kjæreste er influenser Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Romanseryktene har svirret rundt tidligere fotballproff John Carew den siste tiden. Fredag ettermiddag bekrefter VG at hans nye kjæreste er influenser Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det versert rykter om at influenser Pernille Emilie Juvodden (24) og John Carew (40) har funnet tonen. Spesielt på nettsamfunnet Jodel har flere spekulert på om de har blitt et par.

Fredag ettermiddag kan VG bekrefte forholdet mellom de to. Duoen er kjent med at avisen omtaler forholdet, men ønsker ikke å kommentere saken.

I et intervju med Melk & Honning fredag bekrefter imidlertid Juvodden at hun har fått seg kjæreste, men velger derimot ikke å navngi sin utkårede.

Bekreftelsen kommer i anledning hva slags planer hun har for nasjonaldagen på søndag.

- Planen min for 17. mai i år blir å starte dagen med en deilig frokost med familien til kjæresten min, før vi senere tenker å dra en tur til byen for å se litt folk, forteller hun.

Se dette innlegget på Instagram

🦋

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Se og Hør har flere ganger forsøkt å få en kommentar fra paret, men de har ikke besvart våre henvendelser.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

🔐lockdown

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Kryptiske bilder

Romanseryktene mellom de to fikk først fart på seg etter at Juvodden begynte å dele små hint i sosiale medier i form av kryptiske bilder. Det hele startet i midten av mars hvor hun delte et bilde av at hun holdt hender med en «ukjent» mann på Instagram-profilen sin.

I kommentarfeltet strømmet det inn med kjærlige kommentarer, og blant dem som la igjen en kommentar var den tidligere fotballstjernens søster, Elisabeth Carew (34). Hun kommenterte en emoji formet som et hjerte.

Om lag en uke senere delte Juvodden nok et bilde, men denne gangen av to skygger som så ut til å kysse hverandre. Senere har det dukket opp flere bilder, blant annet et som viser to personer som holder hender.

På overflaten av hendene kan man se noe som ser ut som to tatoveringer formet som hjerter.

Lik sveis

Identiteten til Juvoddens nye flamme har hittil blitt holdt svært hemmelig, frem til nå nylig.

Mot slutten av april dukket det nemlig opp enda et bilde av Juvodden, hvor man for første gang kunne se deler av ansiktet til hennes nye flamme.

Ansiktet minnet svært mye om John Carew sitt - både med tanke på hårsveisen, men kanskje spesielt på grunn av øredobben, som er et kjennetegn ved den tidligere fotballproffen. Øredobben var også svært lik en Carew selv har blitt observert med.

Se dette innlegget på Instagram

My big little nugget

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Også under dette bildet kommenterte Elizabeth Carew en emoji formet som et hjerte, noe som kan tyde på at hun er glad på Juvodden og storebrorens vegne.

I helgen delte Juvodden dessuten et uskarpt bilde av det som kan se ut som Carew som holder rundt henne. Til bildet skrev Juvodden følgende:

Se dette innlegget på Instagram

I love you

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

«Jeg elsker deg».

Carew på sin side har holdt kortene tett til brystet hva gjelder å dele små hint om sin nye flamme, men i midten av april delte imidlertid han også et ørlite hint.

Se dette innlegget på Instagram

Out for a stroll ☕️✨

Et innlegg delt av john_carew (@john_carew)

Innlegget inneholdt tre bilder, hvorav et av dem var av solbrillene hans hvor man i gjenskinnet kunne skimte en kvinnelig skikkelse med et kamera.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

Ikke på kjærestejakt

Den tidligere fotballproffen har tidligere uttalt seg om singellivet. Under Se og Hørs kjendisgalla i 2018 kunne han fortelle at han hadde slått seg til ro med tilværelsen som singel.

- Singellivet er bra, det. Jeg har levd et rolig og fint liv og jobber med det jeg vil, som er skuespill. Jeg er i utgangspunktet ikke på jakt etter kjæreste, fortalte han den gang på den røde løperen.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

Til tross for at «Heimebane»-stjernen ikke var på utkikk etter kjæreste den gang, har han vært åpen om at han ønsker seg familie.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje senere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han i et intervju med Dagbladet, og la til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

LES OGSÅ: Har forlatt Danmark i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer