John Carew med ny kjæreste:

Har funnet lykken med Pernille (24)

Den tidligere fotballproffen er blitt kjæreste med influenser Pernille Juvodden.

NY KJÆRESTE: Romanseryktene har svirret rundt tidligere fotballproff John Carew den siste tiden. Fredag ettermiddag bekrefter VG at hans nye kjæreste er influenser Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Romanseryktene har svirret rundt tidligere fotballproff John Carew den siste tiden. Fredag ettermiddag bekrefter VG at hans nye kjæreste er influenser Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det versert rykter om at influenser Pernille Emilie Juvodden (24) og John Carew (40) har funnet tonen. Spesielt på nettsamfunnet Jodel har flere spekulert på om de har blitt et par.

Fredag ettermiddag kan VG bekrefte forholdet mellom de to. Duoen er kjent med at avisen omtaler forholdet, men ønsker ikke å kommentere saken.

I et intervju med Melk & Honning fredag bekrefter imidlertid Juvodden at hun har fått seg kjæreste, men velger derimot ikke å navngi sin utkårede.

Bekreftelsen kommer i anledning hva slags planer hun har for nasjonaldagen på søndag.

- Planen min for 17. mai i år blir å starte dagen med en deilig frokost med familien til kjæresten min, før vi senere tenker å dra en tur til byen for å se litt folk, forteller hun.

Se og Hør har flere ganger forsøkt å få en kommentar fra paret, men de har ikke besvart våre henvendelser.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kryptiske bilder

Romanseryktene mellom de to fikk først fart på seg etter at Juvodden begynte å dele små hint i sosiale medier i form av kryptiske bilder. Det hele startet i midten av mars hvor hun delte et bilde av at hun holdt hender med en «ukjent» mann på Instagram-profilen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer