<strong>LYKKEN SMILER:</strong> - Linda har vært aktiv i Bergen Frp. Det var der jeg la merke til henne første gang, men det var på en Orbo & The Longshots-konsert gnisten mellom oss ble tent. Jeg skjønte med en gang at hun er et spesielt menneske, og det var en fanta Foto: Se og Hør
LYKKEN SMILER: - Linda har vært aktiv i Bergen Frp. Det var der jeg la merke til henne første gang, men det var på en Orbo & The Longshots-konsert gnisten mellom oss ble tent. Jeg skjønte med en gang at hun er et spesielt menneske, og det var en fanta Foto: Se og Hør Vis mer

Har funnet lykken med ni år yngre jurist

- Jeg er rett og slett veldig forelsket, sier Terje Søviknes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Advokatfullmektig Linda Ellefsen Eide (34) er den nye kvinnen i livet til Fremskrittspartiets Terje Søviknes (43).

Paret står frem i et åpenhjertig intervju i Se og Hør, som er i salg nå.

– Hun er en fantastisk dame. Linda har alle de kvalitetene jeg ser etter i en kjæreste. Jeg er rett og slett veldig forelsket, forteller Terje til bladet.

Os-ordføreren skapte overskrifter da han i september i fjor annonserte at han var inne i en separasjonsfase etter 13 års ekteskap.

Linda er mor til en, mens Terje har to barn fra sitt tidligere ekteskap.

– Jeg skal ikke nekte for at det tidvis har vært tøft, forteller en åpenhjertig Terje Søviknes til Se og Hør.

Kjæresten er ikke i tvil om at de har valgt riktig.

– Da jeg traff Terje sa det bare «pang»! Her var mannen i mitt liv, en med alle de kvaliteter jeg ønsker i en mann. Heldigvis for meg var følelsene gjensidig, forteller den vakre juristen til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant lykken med ny Casper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer