NYTT PAR: Lily Collins og Charlie McDowell har forelsket seg og nå deler de følelsene på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Lily Collins og Charlie McDowell har forelsket seg og nå deler de følelsene på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lily Collins:

Har funnet lykken med «GoT»-stjernens ekskjæreste

- Jeg har alltid ryggen din.

Publisert

I fjor sommer kom nyheten om at det var slutt mellom skuespillerparet Lily Collins (30) og Jamie Campbell Bower (30). De hadde da vært kjærester i fem år.

- Lily og Jamie har helt klart en lang historie sammen og de har vært svært nær hverandre veldig lenge. Men de fant ut at de ikke er riktige for hverandre og har endt forholdet på en vennskapelig måte, fortalte en kilde den gang, ifølge Contactmusic.com.

Etter ett år som singel, ser det nå ut som om lykken smiler til den britiske stjernen igjen.

Hun skal nemlig ha falt for regissøren Charlie McDowell (36), melder E! News.

Berømt eks

Charlie McDowell, som er sønn av stjerneparet Mary Steenburgen (66) og Malcom McDowell (76), var selv kjæreste med «GoT»-stjernen Emilia Clarke (32) frem til i vår.

Duoen holdt en lav profil i media, men da Clarke fylte 32 år i oktober i fjor hintet hun om forholdet til sine 24 millioner følgere ved å publisere et bilde av to skygger i sanden som kysset hverandre.

- Vel, dette var en bursdag jeg ikke kommer til å glemme med det første, skrev hun som tekst - sammen med et rødt hjerte.

Fansen begynte raskt å spekulere på hvem den mystiske mannen kunne være, og kort tid senere ble det oppdaget at McDowell hadde delt akkurat det samme bildet med følgende kommentar - etterfulgt av et rødt hjerte:

- Gratulerer med dagen.

Søte hilsener

I februar skal de to derimot ha gått hver til sitt, og nå skal altså McDowell og Collins ha forelsket seg.

Ryktene om en gryende forelskelse begynte å svirre sist måned etter at de to ble observert arm i arm på en spasertur i Los Angeles sammen, ifølge Metro.

Denne uken bekreftet de tilsynelatende forholdet ved å dele bilder av hverandre på sine respektive Instagram-profiler.

Paret befant seg i Paris sammen, hvor Lily spiller inn filmen «Emily in Paris», og tirsdag delte «Mirror Mirror»-stjernen et bilde av seg selv hvor hun lener seg inntil en rygg på en mann man ikke kan se ansiktet på.

- Jeg har alltid ryggen din, har hun skrevet som tekst.

View this post on Instagram

Always got your back...

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

I sin Instagram-story var datteren til rockelegenden Phil Collins (68) derimot mer vågal.

Foto: Instagram/Lily Collins
Foto: Instagram/Lily Collins Vis mer

Her delte hun nemlig et artistisk bilde av McDowell, tagget ham og skrev en kjærlighetserklæring:

«Når han akkurat har dratt, men det føles som en evighet».

Og:

«Jeg savner deg allerede».

36-åringen delte dette bildet av sin nye flamme på sin Instagram-konto.

(Scroll til bilde nummer to).

I kommentarfeltet har Collins delt et rosa hjerte.

View this post on Instagram

Paris illumination

A post shared by Charlie McDowell (@charliemcdowell) on

Charlie McDowell er mest kjent for å ha regissert sci-fi thrilleren «The One I Love», og i 2017 hadde Netflix-filmen hans «The Discovery» premiere. Her spiller blant andre Hollywood-stjernene Robert Redford (83), Jason Segal (39) og Rooney Mara (34). Sistnevnte var McDowell kjæreste med i seks år, men de gikk hver til sitt i 2016.

Lily Collins har på sin side tidligere også vært sammen med «Twilight»-stjernen Taylor Lautner (27) og Hollywood-kjekkasen Zac Efron (31).

LES OGSÅ: Søker om skilsmisse kun 11 dager etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer