Åge Sten Nilsen:

Har funnet lykken med 22 år yngre kvinne

- Hun er en herlig levende jente.

FORELSKET: Rockeren Åge Sten Nilsen har fått seg ny kjæreste. Hans utkårede er 22 år yngre Christine Grande (28). Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Rockeren Åge Sten Nilsen har fått seg ny kjæreste. Hans utkårede er 22 år yngre Christine Grande (28). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den norske rockeartisten Åge Sten Nilsen (49) har funnet lykken på ny med den 22 år yngre Christine Grande (28).

Ifølge VG møttes duoen på en fest i Stjørdal i september, hvor de utviklet et vennskap, før det oppsto romantiske følelser.

- Hun er en herlig levende jente, vi bare matcher så perfekt på alle måter, forteller Nilsen til VG.

Selv om det er en viss aldersforskjell mellom rockeren og hans nye utkårede, forteller Nilsen at det ikke utgjør en forskjell når det kommer til forholdet.

- Jeg er en ung herremann på 49 år. Jeg er ganske passe barnslig av meg. Vi merker ikke noe til det, forteller han til avisen.

Er skilt

Nilsen var tidligere gift med Randi Judith, men i 2011 kunne Se og Hør avsløre at eksparet hadde flyttet fra hverandre.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å bo hver for oss en stund fremover. Vi er fortsatt gode venner og jobber sammen, sa Nilsen til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under:

Wig Wam-vokalisten ønsket ikke å kommentere bruddet ytterligere. Åge og Randi møtte hverandre da begge jobbet ved en institusjon for funksjonshemmede på 1990-tallet, og ga hverandre sitt ja i 1999.

Etter at nyheten om bruddet ble kjent, strømmet det blant annet på med amorøse tilbud til rockeren.

Overfor Her og Nå avslørte 49-åringen nemlig at det var like mange menn som kvinner som ville bli kjæreste med ham.

- Det strømmer på med tilbud fra begge kjønn. Halvparten av Norges befolkning tror jo at jeg er homofil. Spesielt når jeg har leppestift og trange trikoter på. Men jeg er 190 prosent hetero, fortalte Åge til ukebladet.

LES OGSÅ: - Jeg trives best i skogen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer