Rebel Wilson:

Har funnet kjærligheten

Skuespilleren deler bilde med sin nye kjæreste.

FORELSKET: Rebel Wilson er lykkelig med ny kjæreste. Foto: Instagram / Skjermdump
FORELSKET: Rebel Wilson er lykkelig med ny kjæreste. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Rebel Wilson (42) kjent fra blant annet «Pitch Perfect»-filmene, avslører at hun har funnet kjærligheten.

- Jeg trodde jeg lette etter en Disney-prins, men kanskje det jeg virkelig trengte hele denne tida var en Disney-prinsesse, skriver Wilson på Instagram, sammen med et bilde av seg selv og sin nye kjæreste.

Innlegget delte 42-åringen torsdag.

Har uttalt seg

Wilson uttalte seg forrige måned til People, om sin nye partner.

Den gangen fortalte skuespilleren at hun hadde møtt sin utkårede gjennom en venn, men hun avslørte ikke hvem kjæresten var.

- Vi snakket på telefon i ukesvis før vi møttes og det var en skikkelig god måte å bli kjent med hverandre på. Det var litt gammeldags på en måte - veldig romantisk, sa 42-åringen til People og fortsatte:

- Jeg tror at å gå gjennom prosessen med å finne mer egenverd og å finne det man ønsker i en partner er viktig, og så er det bra å ha noen som føles som en likeverdig partner og å være i et sunt forhold.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

«Bridesmaids»-stjernen innrømmet også at tidligere forhold ikke har vært like sunne som det hun er i nå.

- Det har vært ganger - jeg sier ikke med alle eksene mine, de er fantastiske - men det har vært ganger hvor jeg muligens godtok ting jeg ikke burde ha godtatt. Så det føles annerledes å være i et sunt forhold.

Bruddnyhet i fjor

I februar 2021 avslørte Wilson at hun og den 11 år yngre kjæresten, Jacob Busch (31), hadde gått hver til sitt etter et knapt år sammen.

Wilson hadde da vært sammen med den 11 år yngre kjæresten, Jacob Busch (31) i et knapt år.

«Jeg har mye å tenke på … aghhhhhh … #singel-jente-klar-for-Super-Bowl», skrev hun på Instagram den gangen.

Nå, et drøyt år seinere, har hun altså funnet lykken igjen. Denne gangen med en kvinne.

LES OGSÅ: Vanessa Rudjord avslører bryllupsregel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer