Emma Stone:

- Har funnet kjærligheten med regissør

Lykken smiler for Emma Stone.

FORELSKET: Skuespiller Emma Stone skal ha funnet lykken med tv-regissør. Foto: Shutterstock
FORELSKET: Skuespiller Emma Stone skal ha funnet lykken med tv-regissør. Foto: Shutterstock Vis mer

(Se og Hør): I 2015 ble det kjent at det var slutt mellom skuespillerparet Emma Stone (28) og Andrew Garfield (34) etter fire år som kjærester.

Paret falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå romansen i virkeligheten.

Da de gikk hver til sitt forklarte en kilde overfor People at de to fremdeles brydde seg om hverandre og at de gjennomgikk et lite dramatisk brudd.

Og nå, to år etter, skal Emma ha funnet kjærligheten på ny med «Saturday Night Live»-regissør Dave McCary (32), ifølge Page Six.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Emma Stone og regissøren Dave McCary skal ha funnet lykken. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Emma Stone og regissøren Dave McCary skal ha funnet lykken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to turtelduene har tidligere i år blitt observert sammen og skal ha vært svært kjærlige med hverandre, ifølge nettstedet.

Verken Emma eller Dave har kommentert de siste påstandene.

Falt for produsent

Emma og hennes nye flamme er imidlertid ikke det første paret som skal ha funnet kjærligheten på settet til det populære programmet. Tidligere i år ble det nemlig kjent at blant andre Ben Affleck (45) hadde funnet lykken med tv-produsenten Lindsay Shookus (37).

Romanseryktene begynte å svirre rundt Ben Affleck og Lindsay Shookus for et par måneder siden, og duoen har siden den gang holdt en temmelig lav profil offentlig.

Mye av grunnen er nok at Ben ble skilt fra skuespillerkona Jennifer Garner (45) i 2015. Lenge virket det som om ekteparet prøvde å finne sammen igjen, men slik gikk det ikke. De to har også tre barn sammen å ta hensyn til.

SKILT: Ben Affleck har barna Violet, Seraphina og Samuel sammen med ekskona Jennifer Garner. Foto: Shutterstock
SKILT: Ben Affleck har barna Violet, Seraphina og Samuel sammen med ekskona Jennifer Garner. Foto: Shutterstock Vis mer

Bekreftet forholdet

Også Scarlett Johansson (32) har nylig funnet lykken. Allerede i mai begynte de første ryktene å svirre rundt «The Avengers» og «Saturday Night Live»-profilen Colin Jost (35).

Tidligere denne måneden bekreftet paret ryktene, etter at de dukket opp sammen på «SNL After Party» på kjendisrestauranten TAO i New York, ifølge nettsiden Radar Online.

Scarlett var i mange år omsvermet av menn, før hun giftet seg og fikk barn med den franske journalisten Romain Dauraic (34).

Eks-paret, som har datteren Rose Dorothy (3), giftet seg i oktober 2014. I januar i år kom nyheten om at de hadde valgt å gå hver til sitt.

FORELSKET: Scarlett Johansson dro på byen med sin nye kjæreste Colin Jost tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Scarlett Johansson dro på byen med sin nye kjæreste Colin Jost tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Da Emma og Andrew gjorde det slutt i 2015, hadde de begge vært travelt opptatt med innspillinger av filmer på hver sin side og i april det året kom nyheten om at paret hadde tatt en pause på grunn av den store avstanden.

Men allerede måneden etter fant duoen tilbake til hverandre. Da ble de observert både hånd i hånd i og mens de spiste pannekaker sammen i Venice i California, skrev UsWeekly.com.

Paret ble sist sett sammen i Los Angeles i august 2015, og da skulle det allerede ha vært slutt mellom dem et par måneder, ifølge People.

BRUDD: Emma og Andrew Garfield var et par i fire år før de skilte lag i 2015. Her var paret sammen i 2011. Foto: AP
BRUDD: Emma og Andrew Garfield var et par i fire år før de skilte lag i 2015. Her var paret sammen i 2011. Foto: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Det er så mye offentligheten ikke vet