Liv Grete Skjelbreid:

Har funnet kjærligheten igjen

Lykken smiler for den tidligere skiskytterstjernen.

FANT KJÆRLIGHETEN: Seks år etter skilsmissen, smiler lykken igjen for tdligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid. Foto: NTB Scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN: Seks år etter skilsmissen, smiler lykken igjen for tdligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For snart seks år siden kunngjorde det tidligere skiskytterparet Liv Grete Skjelbreid (44) og Raphaël Poirée (44) at de skulle separeres, etter 13 år som mann og kone.

BILDER: Se og Hør kunne forrige uke vise bilder av Liv Grete sammen med Giacomo. Foto: Faksimile fra Se og Hør
BILDER: Se og Hør kunne forrige uke vise bilder av Liv Grete sammen med Giacomo. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Det gjorde de i en pressemelding, gjengitt av blant annet Dagbladet:

«Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enige om å stå sammen som familie», het det i pressemeldingen den gang.

Fant lykken igjen

Siden da har Raphaël funnet lykken med bergenseren Anne Tunes (43), og i 2016 ble det kjent at de to hadde giftet seg i all hemmelighet.

Nå ser det også ut til at lykken smiler igjen for Liv Grete. Se og Hør kan nemlig avsløre at 44-åringen har funnet tonen med italienske Giacomo Tiraboschi.

Giacomo jobber som smører for det italienske skilandslaget, og ifølge ukebladet skal duoen ha vært gode venner i lang tid - før romantiske følelser oppstod mellom dem.

Verken Liv Grete eller Giacomo har foreløpig bekreftet forholdet, men Se og Hør har trykket bilder av de to sammen.

Fulgte VM i skiskyting

Duoen er blitt fotografert sammen i VM-byen Østersund i Sverige, der VM i skiskyting ble arrangert fra 7. til 17. mars. På bildene går turtelduene hånd i hånd og ser ut til å kose seg sammen i de idylliske svenske gatene.

Da Se og Hør møtte 44-åringen før mesterskapet, sitret hun av forventning.

– Det er mye spenning, følelser og små marginer knyttet til jobben min. Det er fascinerende å legge merke til og prøve å forstå hvorfor noen utøvere presterer bedre enn andre, påpekte den erfarne skiskytterspesialisten, som ledet NRKs dagsendinger fra Østersund.

Vis mer

Fokus på døtrene

I juni 2017 åpnet Liv Grete seg om hvordan hun opplevde ekteskapsbruddet. Det gjorde hun i TV 2-programmet «Mer enn gull».

I programmet fortalte den tidligere skiskytteren at hun og Raphaël valgte å holde fokus på sine tre døtre gjennom det krevende bruddet, og at deres felles fortid som skiskyttere i verdenstoppen var til hjelp.

SUPERPAR: Liv Grete og Raphaël har begge imponerende karrierer bak seg. I mange år var det et av Norges mest profilerte idrettspar. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Liv Grete og Raphaël har begge imponerende karrierer bak seg. I mange år var det et av Norges mest profilerte idrettspar. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er jo aldri hyggelig når sånt skjer, men jeg tror at vår fordel oppi en slik situasjon - til tross for at det opplevdes tøft for både ham og meg - er at vi har vært idrettsutøvere. Vi brukte ikke veldig lang tid på å sette oss et mål. Når du ser på de tre, så vet du hvor målet står, uttalte hun.

- Kjempetøft

Eksparet var et av Norges mest profilerte idrettspar i en årrekke, kanskje spesielt etter at Raphaël ble alvorlig skadet i en ATV-ulykke i romjulen 2009.

I «Mer enn gull» la Liv Grete til at det var vanskelig å gå gjennom bruddet samtidig som interessen fra offentligheten var så stor:

- For meg var det kjempetøft. Ryktene gikk jo i hytt og vær. Man kunne jo ikke bevege seg en plass uten at det var «din feil at man ble skilt». Men det var litt det samme som et skiløp; gjør så godt du kan der og da, la hun til i programmet.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet