ROMANSE: Corinne Olympios (24) ble i helgen observert med en ny mann, bare få uker etter at hun bekreftet brudd med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Corinne Olympios (24) ble i helgen observert med en ny mann, bare få uker etter at hun bekreftet brudd med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Corinne Olympios:

Har funnet kjærligheten etter «Ungkaren»-skandalen

Corinne Olympios (24) har lagt TV-dramaet bak seg.

Publisert

(Seoghør.no): Det har vært en turbulent tid for realitydeltaker Corinne Olympios (24) etter at hun tidligere i sommer var involvert i en mye omtalt hendelse under opptak til TV-serien «Bachelor in Paradise».

Situasjonen førte blant annet til at opptakene ble stoppet. I ettertid hevdet flere kilder at årsaken skal ha vært at en av deltakerne, DeMario Jackson (30), utnyttet nettopp Corinne Olympios (24) seksuelt mens hun var kraftig beruset.

Etter å ha undersøkt anklagene mot Jackson, konkluderte produsentene imidlertid med at det ikke hadde skjedd noen overtramp, og tidligere denne uken ble de to tv-profilene gjenforent. Ut fra bildene å dømme så det heller ikke ut til å være noe ondt blod mellom duoen.

GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd med kjæresten

Også privat ser hverdagen ut til å lysne for Corinne. I helgen ble hun nemlig observert i armene til en ny mann i Las Vegas.

KJÆRLIG: Corinne avbildet med en mystisk mann, bare uker etter at hun bekreftet bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIG: Corinne avbildet med en mystisk mann, bare uker etter at hun bekreftet bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen la ikke skjul på følelsene for hverandre da de flørtet ved bassengkanten. Paret omfavnet hverandre hett og så ikke ut til å bry seg om hvem som så dem. Ifølge Daily Mail er navnet på 24-åringens nye flamme så langt ikke kjent.

Bildene av duoen kommer bare få uker etter at Corinne fortalte at hun og ekskjæresten, Jordan Gielchinksy, hadde gått hver til sitt.

- Vi er ikke sammen lenger, fortalte hun til US Weekly i slutten av august.

Samtidig avslørte 24-åringen at hun hadde en ny flamme i livet sitt, uten å ville gi noen ytterligere detaljer enn at de «har det fint sammen».

- Vanskelig

Da Corinne og DeMario møttes utenfor en nattklubb i Hollywood forrige uke, hoppet hun opp i armene på DeMario, som gladelig omfavnet henne.

LEKEN: Corinne Olympios sammen med sin nye flamme i Las Vegas i helgen. Foto: NTB Scanpix
LEKEN: Corinne Olympios sammen med sin nye flamme i Las Vegas i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge ET Online skal DeMario ha gitt fotografene tommelen opp mens han klemte på «Bachelor in Paradise»-kollegaen.

Det har imidlertid ikke vært en lett periode for DeMario. For kort tid siden åpnet han opp om skandalen rundt innspillingen, som blant annet kostet ham jobben.

I en TV-innspilling med programleder Chris Harrison (46) omtalte han blant annet anklagene som «alle menns mareritt». Likevel var det først da han snakket om familiens reaksjoner at han brøt sammen.

- Det er tøft. Det er vanskelig. Jeg elsker moren min mer enn noe annet i verden. Å se henne gråte hver dag var hardt, sa han i intervjuet.

Grønt lys på videre innspilling

Etter at produsentene ikke fant noe form for overtramp av programmets regler, ble det i juni kjent at innspillingen ble gjenopptatt. Likevel skal produsentene ha tatt grep som følge av skandalen.

TILBAKE I MEXICO: I slutten av juni ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. DeMario Jackson og Corinne Olympos var imidlertid ikke til stede. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TILBAKE I MEXICO: I slutten av juni ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. DeMario Jackson og Corinne Olympos var imidlertid ikke til stede. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Deltakerne måtte forholde seg til strengere regler, hvor man blant annet ikke fikk drikke mer enn to alkoholenheter i timen.

- Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte, sto det blant annet i en pressemelding fra kanalen, ifølge US Magazine.

Likevel valgte Corinne å trekke seg fra serien, mens DeMario Jackson ikke fikk komme tilbake til innspillingen. Han har hele tiden hevdet sin uskyld, mens Corinne i senere tid har uttalt at hun aldri har klandret Jackson for det som skjedde.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slippe ham fri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer