ROMANSE: Corinne Olympios (24) ble i helgen observert med en ny mann, bare få uker etter at hun bekreftet brudd med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Corinne Olympios (24) ble i helgen observert med en ny mann, bare få uker etter at hun bekreftet brudd med ekskjæresten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Corinne Olympios:

Har funnet kjærligheten etter «Ungkaren»-skandalen

Corinne Olympios (24) har lagt TV-dramaet bak seg.

(Seoghør.no): Det har vært en turbulent tid for realitydeltaker Corinne Olympios (24) etter at hun tidligere i sommer var involvert i en mye omtalt hendelse under opptak til TV-serien «Bachelor in Paradise».

Situasjonen førte blant annet til at opptakene ble stoppet. I ettertid hevdet flere kilder at årsaken skal ha vært at en av deltakerne, DeMario Jackson (30), utnyttet nettopp Corinne Olympios (24) seksuelt mens hun var kraftig beruset.

Etter å ha undersøkt anklagene mot Jackson, konkluderte produsentene imidlertid med at det ikke hadde skjedd noen overtramp, og tidligere denne uken ble de to tv-profilene gjenforent. Ut fra bildene å dømme så det heller ikke ut til å være noe ondt blod mellom duoen.

GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Det var god stemning mellom DeMario og Corinne da de møttes i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd med kjæresten

Også privat ser hverdagen ut til å lysne for Corinne. I helgen ble hun nemlig observert i armene til en ny mann i Las Vegas.

KJÆRLIG: Corinne avbildet med en mystisk mann, bare uker etter at hun bekreftet bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIG: Corinne avbildet med en mystisk mann, bare uker etter at hun bekreftet bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen la ikke skjul på følelsene for hverandre da de flørtet ved bassengkanten. Paret omfavnet hverandre hett og så ikke ut til å bry seg om hvem som så dem. Ifølge Daily Mail er navnet på 24-åringens nye flamme så langt ikke kjent.

Bildene av duoen kommer bare få uker etter at Corinne fortalte at hun og ekskjæresten, Jordan Gielchinksy, hadde gått hver til sitt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi er ikke sammen lenger, fortalte hun til US Weekly i slutten av august.

Samtidig avslørte 24-åringen at hun hadde en ny flamme i livet sitt, uten å ville gi noen ytterligere detaljer enn at de «har det fint sammen».

- Vanskelig

Da Corinne og DeMario møttes utenfor en nattklubb i Hollywood forrige uke, hoppet hun opp i armene på DeMario, som gladelig omfavnet henne.

LEKEN: Corinne Olympios sammen med sin nye flamme i Las Vegas i helgen. Foto: NTB Scanpix
LEKEN: Corinne Olympios sammen med sin nye flamme i Las Vegas i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge ET Online skal DeMario ha gitt fotografene tommelen opp mens han klemte på «Bachelor in Paradise»-kollegaen.

Det har imidlertid ikke vært en lett periode for DeMario. For kort tid siden åpnet han opp om skandalen rundt innspillingen, som blant annet kostet ham jobben.

I en TV-innspilling med programleder Chris Harrison (46) omtalte han blant annet anklagene som «alle menns mareritt». Likevel var det først da han snakket om familiens reaksjoner at han brøt sammen.

- Det er tøft. Det er vanskelig. Jeg elsker moren min mer enn noe annet i verden. Å se henne gråte hver dag var hardt, sa han i intervjuet.

Grønt lys på videre innspilling

Etter at produsentene ikke fant noe form for overtramp av programmets regler, ble det i juni kjent at innspillingen ble gjenopptatt. Likevel skal produsentene ha tatt grep som følge av skandalen.

TILBAKE I MEXICO: I slutten av juni ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. DeMario Jackson og Corinne Olympos var imidlertid ikke til stede. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TILBAKE I MEXICO: I slutten av juni ble deltakerne fotografert i Mexico etter at innspillingen av «Bachelor in Paradise» ble gjenopptatt. DeMario Jackson og Corinne Olympos var imidlertid ikke til stede. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Deltakerne måtte forholde seg til strengere regler, hvor man blant annet ikke fikk drikke mer enn to alkoholenheter i timen.

- Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte, sto det blant annet i en pressemelding fra kanalen, ifølge US Magazine.

Likevel valgte Corinne å trekke seg fra serien, mens DeMario Jackson ikke fikk komme tilbake til innspillingen. Han har hele tiden hevdet sin uskyld, mens Corinne i senere tid har uttalt at hun aldri har klandret Jackson for det som skjedde.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slippe ham fri