SMEKKER: Kylie Minogues hotpants i gull ble foreviget gjennom Spinning Around-videoen. Foto: youtube
SMEKKER: Kylie Minogues hotpants i gull ble foreviget gjennom Spinning Around-videoen. Foto: youtubeVis mer

Har frihet til sexy stunts!

Kylie mener man fint kan bruke hotpants som 40-åring.

SEHER.NO: Den smellvakre 39-åringen Kylie Minogue har enorme fanskarer av mannlige, såvel som kvinnelige beundrere verden over. 

I en intervju med norske Elle forteller hun hvorfor hun tror kvinner elsker henne, selv om hun står på scenen og vrikker på rumpa ikledd minimale hotpants, et antrekk som ellers kan få enkelte til å fnyse foraktelig.

- Jeg tror folk kjenner persoligheten min og derfor ikke oppfatter meg som truende, selv om jeg vrikker litt på rumpa. Dette gir meg frihet til å gjøre noen sexy stunts, sier Kylie.

Kylie innrømmer at selv om 40-åringer fint kan bruke hotpants, vet hun ikke hvor lenge hun kommer til å velge akkurat dette som arbeidsantrekk.

- (..) Jeg vet ikke om jeg har lyst til det lenger. Jeg må forholde meg til at tiden går, så nå blir det flere kjoler isteden, sier hun i intervjuet.

Til hennes nåværende turné, KYLIEX2008, er det stjernedesigneren Jean Paul Gaultier som har stått for kostymedesignet.

- Det er fantastisk å tenke på at de er spesiallaget til meg, at ingen av dem skal nedover catwalken, sier hun til Elle.

I 2005 fikk Kylie den sjokkartede beskjeden om at hun hadde fått brystkreft. I stedet for å tie om diagnosen, snakket Kylie offentlig om den, og fjernet med dette mye av tabuet som har omgitt sykdommen.

Legene snakker i dag om en "Kylie-effekt", altså at flere kvinner nå sjekker seg for brystkreft.

- Jeg blir ydmyk av å tenke på at jeg kan ha hatt en slik innvirkning. Dette er årsaken til at jeg, selv om jeg ikke egentlig har lyst, fremdeles snakker om kreft, sier hun åpenhjertig til Elle.

Og selv om Kylie fremdeles er inne til jevnlige kontroller, er aktivitetsnivået høyt. I 2006 og 2007 var hun ute på turnéen "Showgirl - The Homecoming Tour" som gikk av stabelen i hjemlandet Australia og i England.

6. mai i år la hun ut på Europaturnéen KYLIEX2008.

10. juni står hun altså på scenen i Oslo Spektrum.


Les også: Sexy Kylie i undertøyet!