Har forvandlet seg tilsammen 100 kg for roller

- Jeg har ikke noe mål om å bli usynlig en dag, sier Christian Bale, etter at han nok en gang har rast ned i vekt.

NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist», «Batman Begins», «The Fighter», og sist avbildet i New York denne uka.
NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist», «Batman Begins», «The Fighter», og sist avbildet i New York denne uka. Vis mer
SEHER.NO: Christian Bale (36) har aldri vært feit, men er likevel en av Hollywoods største jo-jo-slankere. Det er ikke måte på hva han utsetter kroppen sin for, når han gjør seg klar for ulike roller.

Aller mest kjent er han for å ha pint seg ned 28 kg til rollen som en anorektisk fabrikkarbeider med søvnproblemer i «The Machinist» i 2004.

Under innspillingen så han ut som et skjelett med hudfarge, og veide bare 58 kilo. Og fra den rollen gikk han rett til forberedelsene til «Batman Begins». På seks nye måneder la han på seg 46 kg til rollen som superhelten. Han gikk fra 58 kg til 104 kg!

Men om du tror Christan Bale fikk nok av slanking til filmroller etter en diett av kaffe og epler i seks måneder til «The Machinist», må du tro om igjen.

For nå om dagen er nok en gang en radmager Bale å se på kinolerretet i filmen «The Fighter».
Til denne rollen skal Bale ha gått ned rundt 14 kg, for å portrettere den narkoavhengige eksbokseren Dicky Eklund.

- Jeg har ikke noe mål om å bli usynlig en dag, og spise så lite at jeg forsvinner, sa Bale til MTV News nylig.

- Jeg tok ikke denne jobben fordi jeg tenkte «å, det er en fysisk transformasjon som er krevd her». Jeg tenker alltid: «Faen, det er en fysikk transformasjon som kreves!», sa han i intervjuet.
 
- Jeg likte bare karakteren og så forstod jeg plutselig at, han var weltervekt. Jeg er rundt 28 kg tyngre enn en som er i den vektklassen. Jeg kan ikke miste så mye vekt, fordi jeg da ikke ville klart å bokse og trene, sa han.

Weltervekt for profesjonelle boksere er fra 63,5 til 66,7 kg.

- Jeg så ikke på tall, jeg så ikke på vekta, jeg gikk bare ned så mye at jeg følte at jeg hadde riktig kroppstype for Dicky, sier Bale.

Men da Bale kom på premiere i New York med kona gjennom sju år, Sibi, denne uken. Var kiloene tilbake. Han er igjen tilbake i toppform, i hvert fall til han igjen på pine seg ned i vekt.

Dermed har Bale forvandlet kroppen med tilsammen over 100 kg for ulike roller de siste årene, om man legger sammen antall kilo han har lagt på seg til roller med alle kiloene han har pint seg ned i for roller. Han gikk først ned 28 kg for «The Machinist», så opp 45 kg for «Batman», ned 14 kg for «The Fighter» og nå opp igjen de 14 kiloene. Enda flere kilo opp blir det nok nå, når han forbereder seg til nok en «Batman»-film.

Det er kanskje ikke så rart Bale også er viden kjent for sine raseriutbrudd, for fyren må jo ofte ha lavt blodsukker… 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor er Bale hatet av Tom Cruise