- Har fortsatt tid til å være mor

Agnes Kittelsen reiser rett fra Amanda-showet til filminnspilling i Thailand.

TRAVEL KVINNE: Agnes Kittelsen gikk lørdag kveld opp den røde løperen sammen med sin konkurrent i klassen for «beste kvinnelige hovedrolle» før Amanda-showet. Allerede søndag morgen drar Kittelsen til Thailand for å filme videre på storfilmen «K Foto: Anders Myhren/ Seher.no
TRAVEL KVINNE: Agnes Kittelsen gikk lørdag kveld opp den røde løperen sammen med sin konkurrent i klassen for «beste kvinnelige hovedrolle» før Amanda-showet. Allerede søndag morgen drar Kittelsen til Thailand for å filme videre på storfilmen «K Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Agnes Kittelsen før Amanda-showet nederst i saken!

HAUGESUND SEHER.NO: Lørdag minglet Norges filmelite i Haugesund rådhus før det store Amanda-showet i filmbyen.

Den Amanda-nominerte skuespilleren Agnes Kittelsen (30) kom i en kjole av den danske designeren Hoffman og sko fra Zara. Kittelsen var nominert i kategorien «beste kvinnelige hovedrolle», for sin innsats i filmen «Sykt lykkelig».

I 2009 vant sørlands-jenta Amanda for rollen som Tikken Manus i filmsuksessen «Max Manus». Men selv om hun allerede er eier av den gjeve statuetten, var det en nervøs Kittelsen som gjorde seg klar til Amanda-showet lørdag kveld.

Og film-skjønnheten har trolig flere sjanser til å vinne statuetter de kommende årene. Kittelsen er for tiden en av de mest brukte norske skuespillerne, med en rolle i den nye sesongen av TV 2-serien «Dag», og den kommende tv-serien «Halvbroren».

I tillegg er skuespilleren midt i innspillingen av storfilmen «Kon-Tiki», der hun spiller Thor Heyerdahls første kone Liv. Og den nye filmyndlingen innrømmer at det er mye hardt arbeid om dagen.

- Ja, det er travelt. Nå reiser jeg til Thailand i morgen tidlig for å fortsette med «Kon-Tiki», så det går slag i slag, forteller hun.

Agnes og samboeren Endre Hellestveit er foreldre til sønnen Vetle (5). Men selv med et hektisk liv med røde løpere og filmjobbing i inn- og utland, mener skuespilleren at hun får tid til å være mamma.

- Jada, jeg får det, sa Agnes til Seher.no like før Amanda-showet lørdag kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Maria Bonnevie droppet Amanda

Se video med Agnes Kittelsen før Amanda-showet her:


[obj:media:9876]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer