Paris Hilton:

- Har fortsatt mareritt om det

Paris Hilton tar bladet fra munnen.

TØFT: Paris Hilton har nå valgt å åpne seg om de vanskeligere hendelsene som skjedde da hun var tenåring. Det har vært alt annet enn enkelt, forklarer hun. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Paris Hilton har nå valgt å åpne seg om de vanskeligere hendelsene som skjedde da hun var tenåring. Det har vært alt annet enn enkelt, forklarer hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske hotellarvingen Paris Hilton (39) har i over 15 år vært en av verdens mest omtalte kvinner. Det som endte med realityserier, artistkarriere, parfymer og status som en av de første influenserne, som igjen har betydd mye penger i kassa for Hilton, startet på en mørkere måte.

Sommeren 2004 ble hun verdenskjent fordi en pikant film dukket opp. Sammen med sin daværende kjæreste Rick Salomon hadde hun tre år i forveien laget en sextape, som nå brått var til salgs på slibrige sjapper og tilgjengelig på nettet. For noen år siden uttalte hun at hun ønsket å dø da filmen ble lekket.

I tillegg har Hilton flere ganger vært åpen om at barndommen og oppveksten ikke alltid har vært like enkel, noe hun fortsatt sliter med i dag. Det vil hun i hvert fall ta opp i den nye dokumentaren om livet hennes - «This is Paris».

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

- Magen knyter seg

Flere amerikanske medier skriver nå at dokumentaren, som ikke har premiere før i september, allerede vekker oppsikt. I den skal Hilton angivelig nemlig snakke om tematikk som hun tidligere har holdt kortene tett til brystet om.

Og det spares ikke på adjektivene når hun nå går inn i offentlig ukjent materie. I en teaser, som People har fått tilgang på, er det en sårbar hotellarving som tar bladet fra munnen.

- Jeg er nervøs, jeg rister. Det har til og med vært vanskelig for meg å spise, fordi magen min knyter seg. Dette er veldig personlig, og det er ikke noe jeg liker å prate om, sier hun i klippet.

DEN GANG DA: Paris Hilton ble verdenskjent for sexfilmen og realityserien «The Simple Life» samme år. Her poserer hun sammen med hunden Tinkerbell i 2004. Foto: AP, NTB scanpix
DEN GANG DA: Paris Hilton ble verdenskjent for sexfilmen og realityserien «The Simple Life» samme år. Her poserer hun sammen med hunden Tinkerbell i 2004. Foto: AP, NTB scanpix Vis mer

I ovennevnte klipp snakker hun om den psykiske påkjenningen hun fikk som tenåring i Utah, da hun gikk på kostskole der i tenårene. Skolen er flere ganger blitt saksøkt av familien til tidligere elever, som i sine søksmål har hevdet at vold, psykisk terror og brudd på privatlivet har forekommet der.

Det er vanskelig å lette på lokket, innrømmer hun emosjonelt.

- Ingen vet egentlig hvem jeg er. Noe skjedde i min barndom som jeg aldri har pratet om med noen. Jeg har fortsatt mareritt om det, sier hun i klippet.

Hva det faktisk angår, får man altså først vite når dokumentaren kommer ut. Det har i flere måneder vært kjent at de holder på å lage den, noe Hilton var åpen om da hun besøkte programmet «The Talk» i mars. Der kunne hun røpe at det har vært terapeutisk for henne å åpne seg om det vonde.

- Jeg ble veldig nære regissøren, og hun stilte meg så mange spørsmål. Jeg begynte å åpne meg om min fortid og hva jeg har gått gjennom, og innså hvor mye det har påvirket livet mitt og at jeg fortsatt holder på disse traumene, forklarte Hilton den gang.

Vis mer

- Som å bli voldtatt

Selv om noen av Hiltons traumer altså først vil bli avslørt i høst, har hun hatt flere tunge laster i livet. Sexfilmen ga henne enormt mye pressefokus, men hun var aldri med på at den private filmen skulle distribueres.

- Det var som å bli voldtatt, har Hilton fortalt i dokumentaren «The American Meme», og fortsatte:

- Det føltes som om jeg hadde mistet en del av sjelen min, og jeg ble pratet om så nedsettende og slemt. Jeg ville bokstavelig talt dø på et tidspunkt. Jeg bare: 'Jeg vil ikke leve', fordi jeg trodde at jeg nå hadde mistet alt. Jeg ville ikke bli kjent for det, fortalte hun ærlig i filmen.

Hun var også hard i sin kritikk av ekskjæresten, som for øvrig har vært gift med Elizabeth Daily, Shannon Doherty og Pamela Anderson.

Sistnevnte giftet han seg med hele to ganger. Han skal angivelig ha tjent over 68 millioner kroner på sexfilmen med Hilton, bare det første året. Hun irriterer seg over det, og hevder at hun aldri tjente en krone på den sjokkerende utgivelsen.

Hilton sa hun skulle ønske at hun aldri møtte Rick Salomon.

- Det er det eneste jeg angrer på her i livet. Jeg skulle ønske jeg aldri møtte den fyren. Jeg kunne ikke forlate mitt eget hjem på flere måneder. Jeg var så deprimert og ydmyket. Jeg ville ikke bli sett offentlig.

Miley Cyrus, Paris Hilton, Lady Gaga, Marilyn Manson, Fergie & Josh Duhamel, Julianne Hough, Kelly Osbourne, Bethenny Frankel, Martha Stewart og Sandra Bullock hadde kledd seg ut i skumle antrekk i anledning Halloween. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Beholdt ringen

Filmen skapte også overskrifter på grunn av rettsprosessen som fulgte. Salomon gikk til sak mot Hilton, fordi han mente hun løy da hun den gang sa at hun ikke hadde noe med utgivelsen å gjøre. Det likte den styrtrike hotellfamilien dårlig, og slo tilbake med et motsøksmål.

Det hele ble løst utenfor retten, og Paris Hilton mottok en ukjent sum av ekskjæresten. Siden den gang har kjærlighetslivet til hotellarvingen vært turbulent.

I november 2018 ble det kjent at Hilton hadde brutt forlovelsen med skuespilleren Chris Zylka etter ti måneder, og med det avsluttet et to år langt forhold.

Forlovelsesringen, som var verdt 17 millioner kroner nektet hun imidlertid å gi tilbake, selv om Zylka ønsket det.

I mai kunne Hilton for øvrig dele med verden at hun hadde funnet kjærligheten med entreprenøren Carter Reum, som hun fortsatt skal være sammen med.

LES OGSÅ: Sier han vil skille seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer