Cheryl McGregor og Quran McCain:

- Har forsøkt å få barn

Det kontroversielle ekteparet letter på sløret.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Det amerikanske TikTok-paret Cheryl McGregor (62) og Quran McCain (25) kunne feire ett års bryllupsdag tidligere denne måneden, etter at de ble smidd i hymens lenker under en direktesending på TikTok i fjor.

Nå forteller den 25 år gamle ektemannen at en familieforøkelse ligger i kortene, men at det har vist seg å være vanskeligere enn det paret først så for seg. Det melder Mirror.

Hans kone Cheryl er allerede syvbarnsmor, men ekteparet har ingen felles barn - ennå.

SØSKEN PÅ SJEKKERN: Norske Nina og Diana deltar i den nye Netflix-satsningen «Dated and Related». Video: Netflix / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Har forsøkt å få barn på egen hånd

Grunnet det store aldersgapet på 37 år ser ikke paret noen annen mulighet enn å ta høyde for at de må tenke på alternative løsninger, da Cheryl (62) ikke har mulighet til å bære frem flere barn.

- Vi har forsøkt å få barn, men med Cheryls alder tatt i betraktning føler vi at surrogati eller adopsjon vil være et bedre alternativ. Vi foretrekker surrogati. Vi ser etter en hyggelig surrogat som er villig til å signere en kontrakt for å ikke ha noe med barnet å gjøre etterpå, da vi har sett mange mennesker bli involvert i juridiske komplikasjoner langt etter at barnet er født, uttaler Quran, ifølge Mirror.

Han legger også til at han gjerne skulle sett for seg at Cheryls døtre var de heldige som fikk æren av å bære frem parets barn, da det hadde vært det beste alternativet for å være så nær et biologisk barn som mulig.

KLINTE TIL: En fan fikk muligheten til å møte artisten Enrique Iglesias, og hun lot mildt sagt ikke sjansen til et stort øyeblikk gå fra seg. Video: enriqueiglesias Vis mer

Men grunnet ulike komplikasjoner er heller ikke dette en mulighet.

- Cheryls døtre har utført hysterektomi (en kirurgisk fjerning av livmoren. Det kan også innebære fjerning av livmorhalsen, eggstokkene, egglederne og andre omkringliggende strukturer, journ.anm.) de siste årene, ellers hadde de vært det beste alternativet for vår del.

Feiret ett års bryllupsdag

Det forelskede paret har nå skålt for sin aller første bryllupsdag, og kom i den anledning med et stikk til nettrollene som har fortalte dem at forholdet ikke kom til å vare.

For å markere bryllupsdagen delte Quran en hyllest til kona med deres 2,8 millioner følgere. Videoen har blitt sett i overkant av 650 000 ganger.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Til den rørende hyllesten har Quran skrevet følgende:

«Oss et år senere - lykkelig gift. Gud kunne ikke ha gjort det mer perfekt».

@kingqurannewpage God couldn’t have made you more perfect @oliver6060 ♬ i believe we are meant to be - Use code Finisher

Følgerne er derimot noe splittet i reaksjonene sine. Noen gratulerte, mens andre så på videoen som en mulighet til å kritisere paret.

- Er ikke dette ulovlig? skriver en av følgerne i kommentarfeltet.

Jobbet for sønnen

Turtelduene møttes for første gang i 2015 da Quran bare var 15 år gammel. Han jobbet da på et gatekjøkken som ble administrert av Cheryls sønn Chris.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Det oppsto ikke noen romantiske følelser mellom partene på daværende tidspunkt, men da de møtte hverandre på nytt i november 2020 blomstret kjemien mellom paret. Dette til tross for at Quran var mye yngre enn Cheryls barn.

Forholdet deres tok et nytt steg da Quran gikk ned på kne og fridde på en restaurant i juli 2021, og de giftet seg bare to knappe måneder senere.

LES OGSÅ: Freser mot kjendisvennene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer