SMYKKEDESIGN: Lene Nystrøm har laget en ny smykkekolleksjon for kjeden Glitter. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SMYKKEDESIGN: Lene Nystrøm har laget en ny smykkekolleksjon for kjeden Glitter. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Har formue på over 370 millioner

«The Voice»-dommer Lene Nystrøm håver inn på både konserter, modelloppdrag, TV-jobber og boliginvesteringer.

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Lene Nystrøm (39) -kjent fra popbandet Aqua - landet nylig en kontrakt med den internasjonale smykkekjeden Glitter, som har laget en kolleksjon i samarbeid med det norske designmerket So-B.

Lene og manager Ole Fr. Jonsbråten kommenterer aldri økonomi. Men etter det Se og Hør erfarer er kontrakten med Glitter i millionklassen, i likhet med Nystrøms tidligere avtaler med for eksempel smykkemerket Ole Lyngaard og brillekjeden Synsams eksklusive kampanje for Dior, Prada, Gucci.

I nyeste nummer av Se og Hør Weekend skriver bladet at Nystrøm og hennes familie har en formue på over 370 millioner kroner.


Store deler av den stammer fra inntekter hun og ektemannen Søren Rasted opparbeidet seg under Aqua-tiden, etter suksessene med blant annet låtene «Barbie Girl» og «Doctor Jones».

Se og Hør vet også at Lene håvet inn bortimot tre millioner som «The Voice»-dommer i Danmark i to sesonger, og at hun i Norge har fått det som i bransjen omtales som den beste avtalen gjort her i landet.

Dette gjør Lene til den best betalt TV-stjernen også her.

I tillegg har hun og ektemannen investert i flere eiendommer, som du kan lese mer om og se bilder av i Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ:
- Folk fotograferte istedenfor å hjelpe oss.