Vanessa Rudjord:

Har forlovet seg

Den 42 år gamle bloggeren er forlovet med samboeren Jonas Forsang Moksnes.

FORLOVET SEG: Vanessa Rudjord avslører i podkasten «Synnøve og Vanessas podcast» at hun ble fridd til av samboeren Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, da de feiret sin åtteårsdag. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET SEG: Vanessa Rudjord avslører i podkasten «Synnøve og Vanessas podcast» at hun ble fridd til av samboeren Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, da de feiret sin åtteårsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og tidligere «Costume»-redaktør Vanessa Rudjord (43) er forlovet med samboeren Jonas Forsang Moksnes (38). Det avslører 43-åringen i podkasten «Synnøve og Vanessas podkast».

I podkasten forteller Rudjord at hun og Moksnes spiste middag på en restaurant i Frankrike hvor de feiret at de hadde vært kjærester i åtte år. Videre forteller 42-åringen at hun hadde tatt med en overraskelse til samboeren i form av et gullkjede.

- Sa at gaven kom med et spørsmål

Rudjord beskriver restauranten som svært romantisk med lykter i trærne, tunge mørke bord og hvite duker med en vakker utsikt over den franske rivieraen. Hun forteller videre at de satt seg ned ved et bord på restauranten og at alt var «helt perfekt».

- Også er jeg så glad at jeg satt en smykkeboks på hans side, og jeg var så stolt over at jeg kunne overraske han fordi jeg ikke klarer å holde på hemmeligheter, forteller 42-åringen.

Videre forteller Rudjord at hun gratulerte samboeren med dagen og at han ble helt satt ut og tok på seg kjedet han hadde fått i gave.

- Vi skålte og fortsatte og spise middag, da han plutselig sa at han også hadde en overraskelse til meg. Så la han et lite etui foran meg på bordet og inni det lå det en ring, også sa han at gaven kom med et spørsmål. Og det var om jeg ville gifte meg med han, forteller 42-åringen til en overrasket Synnøve Skarbø (48) som bryter ut i gråt.

- Hele poenget mitt er at ingenting av det hadde skjedd hadde det ikke vært for deg. Om ikke det var for at du sparket meg opp og ut på Delicatessen den kvelden. Om ikke du pusha meg når jeg trengte det, sier Rudjord til Skarbø.

I podkasten spør også Rudjord om Skarbø kunne tenke seg å være forloveren hennes i bryllupet, hvorpå hun får et rungende «ja» fra venninnen.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Vanessa Rudjord.

TRØST: Mens Solveig Kloppen mistet mor og søster på kort tid, opplevde Vanessa Rudjord noe av det samme, da hennes far og bror gikk bort med kort tids mellomrom. Hvordan reiser man seg fra noe sånt? I «En kveld hos Kloppen» deler de erfaringer fra den tunge tiden. Vis mer

Ingen romantisk historie

Rudjord har tidligere har vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45), og etter førstnevnte skilsmisse møtte hun sin nåværende forlovede.

Det har hun tidligere avslørt i en episode av ovennevnte podkast. 42-åringen hadde nettopp flyttet til Grünerløkka, og festet ofte sammen med venninne og skuespiller Pia Tjelta (42) og en guttegjeng.

FØRSTE MØTE: Vanessa Rudjord og hennes forlovede Jonas Forsang Moksnes møttes for første gang på restauranten Delicatessen sammen med en vennegjeng. Her er de i bryllupet til Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe i 2015. Foto: Espen Solli
FØRSTE MØTE: Vanessa Rudjord og hennes forlovede Jonas Forsang Moksnes møttes for første gang på restauranten Delicatessen sammen med en vennegjeng. Her er de i bryllupet til Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe i 2015. Foto: Espen Solli Vis mer

Moksnes var en rapper på den tiden, under navnet Apollo, og var en del av samme guttegjeng. I podcasten fortalte Rudjord at hun hadde aldri møtt Moksnes før, men en kveld satt hun sammen med en stor gjeng på Delicatessen, og da stakk han innom for å hilse på.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

- Han hadde capsen bak fram og hadde «baggy» jeans, og var den peneste jeg hadde sett i hele mitt liv, fortalte Rudjord til Skarbø i podcasten, og la til at han satte seg ved siden av henne.

Skjulte følelsene sine

Etter den kvelden møtte hun Runar Vatne som hun holdt sammen med i fem år før de skilte seg. Etter skilsmissen fikk hun høre at Moksnes hadde blitt singel, og valgte å spørre om han kunne tenke seg å dele ut en pris under «Costume Awards», noe han takket ja til.

- Da jeg skulle samle alle prisutdelerne ble jeg helt slått i bakken, fordi han hadde ikke capsen bak fram lenger, den hadde han byttet ut med en Elvis-sleik og han var enda kjekkere enn jeg husket, fortalte hun i podcasten.

Ifølge Rudjord var Moksnes kun opptatt av å flørte med alle de andre utenom henne, men hun klarte ikke å glemme ham etter den kvelden.

Etter en hagefest for forlaget Aschehoug begynte hun og Moksnes å være sammen og Rudjord ble en kjærlighetsrådgiver for ham. Rudjord ga Moksnes råd om kjærlighet, og håpet på at han skulle legge merke til henne.

Hun fortalte videre at det var først etter at Moksnes fikk kjærlighetssorg over en dame han hadde datet, at de kom nærmere hverandre og etterhvert ble et par.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Innlagt på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer