Fyrstinne Charlene:

- Har forlatt Monaco igjen

Kilder hevder fyrstinnen har reist igjen, kort tid etter at hun returnerte til Monaco.

REIST IGJEN?: Kilder hevder fyrstinne Charlene har satt seg på et privatfly, alene. Foto: Lise Åserud / NTB
REIST IGJEN?: Kilder hevder fyrstinne Charlene har satt seg på et privatfly, alene. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året må ha vært alt annet enn lett for fyrstinne Charlene (44) og fyrst Albert (63), som har tilbrakt mye tid hver for seg og gått gjennom en tøff sykdomsperiode.

Situasjonen rundt fyrstinne Charlene har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika. Charlene ble den gangen operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon og i tiden etter har hun slitt mye med helsen.

Det siste året har Charlene dermed tilbrakt minimalt med tid sammen med familien hjemme i Monaco, og ektemannen fyrst Albert (63) og deres felles tvillinger Gabriella og Jacques (7) har vært nødt til å klare seg uten henne.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Glimret med sitt fravær

Bare ved noen få og korte anledninger har 44-åringen vært på plass hjemme i Monaco, ettersom hun har fått behandling og oppfølging utenlands. Kongehuset har vært sparsomme på å gi detaljer rundt hvor og hvordan legehjelp Charlene har fått.

I midten av mars ble det så kjent at fyrstinnen endelig hadde returnert til Monaco, men da fyrst Albert for en drøy uke siden var til stede under prins Philips minnegudstjeneste i London, glimret hun med sitt fravær.

- Hun har jo vært innlagt i lang tid, og vært fraværende på det meste. Nå er hun imidlertid utskrevet og tilbake i Monaco, men likevel dukket fyrst Albert opp alene, uttalte Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, den gangen.

LATTERKRAMPE: Kronprinsesse Mette-Marit reiser med Litteraturtoget for femte gang. Første stopp er et skrivekurs på Mette-Marits gamle ungdomsskole, Fiskå skole. Her leser hun lattermildt opp en av sine egne tekster fra 9. klasse. Vis mer

- Tok privatfly alene

Nå svirrer ryktene om at fyrstinne Charlene nok en gang har forlatt Monaco.

Ifølge Royal Central hevder nemlig kilder at Charlene alene skal ha gått på et privatfly i Nice i Frankrike den 21. mars.

Det er ikke kjent hvor Charlene har reist, og det er heller ikke kjent hvor lenge hun skal være borte fra Monaco denne gangen - eller om hun allerede kan ha returnert hjem.

Da kongehuset i mars opplyste at Charlene hadde kommet hjem, gikk det samtidig frem av pressemeldingen at hun skulle fortsette med en hvileperiode hjemme sammen med ektemannen og barna, før hun begynte å jobbe igjen.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan i sorg: - Knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer