Har forholdet tatt slutt?

Skandalestjernen Kiefer Sutherland skal ha blitt singel igjen etter tre år.

<strong>BRUDD?:</strong> Det nesten tre år lange forholdet mellom skuespiller Kiefer Sutherland og redaktør Siobhan Bonnouvrier skal angivelig ha tatt slutt. Her er de to avbildet etter en lunsj sammen i New York i fjor sommer.  Foto: Stella  Pictures
BRUDD?: Det nesten tre år lange forholdet mellom skuespiller Kiefer Sutherland og redaktør Siobhan Bonnouvrier skal angivelig ha tatt slutt. Her er de to avbildet etter en lunsj sammen i New York i fjor sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «24»-stjernen Kiefer Sutherland (44), for tiden aktuell i Lars von Triers «Melancholia», har sannsynligvis grunn til å være litt melankolsk i privatlivet også.

Det tre år lange forholdet mellom ham og moteredaktør i magasinet Allure, Siobhan Bonnouvrier, skal nemlig angivelig ha tatt slutt. Dette ifølge kilder til New York Post.

Avisen skriver videre at Sutherland, som spilte i Broadway-oppsetningen «The Championship Season» frem til slutten av mai, skal ha utviklet et nært vennskap med den velstående New York-kvinnen Eleanor Propp.
 
- Jeg dater ikke Kiefer. Vi er bare venner, sier Propp til New York Post.

For øyeblikket er ikke det påståtte bruddet blitt bekreftet av noen av partene. Det skal ikke ha lyktes avisen å få noen kommentar fra Sutherlands talsperson.

«24»-stjernen har tidligere vært gift med modellen Elisabeth Kelly Winn, og har i fortiden måttet avvise rykter om at de to hadde innledet et romantisk forhold nok en gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut nakenbilde av kjæresten på Twitter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer