«Kompani Lauritzen»:

- Har forberedt meg

Disse kjendisene er klare for den fjerde sesongen av «Kompani Lauritzen».

«KOMPANI LAURITZEN»: Dette er kjendisene som skal delta i sesong 4. Reporter/video: Celina Morken og Thea Hope Vis mer
Publisert

Torsdag kveld var det duket for finale og sesongavslutning på høstens utgave av seersuksessen «Kompani Lauritzen» - nemlig «Tropp 1».

Etter fire beinharde uker på Setnesmoen leir med oberst Dag Otto Lauritzens (66) tøffe militærregime, var det til slutt Elisa Vagle (25) og Asle Haddeland (20) som i finalen krysset mållinjen først - og dermed markerte slutten for høstens TV-eventyr.

Men ivrige fans slipper heldigvis å vente lenge før grønnkledde rekrutter dukker opp og strenge befal ruller over TV-skjermen igjen. Allerede til våren er det klart for en ny sesong, og den fjerde i rekken, «Kompani Lauritzen».

Nå er det kjendisene som skal få bryne seg på oberstens militærtrening, og blant de finner vi influenser og «løpefrue» Liva Ingebrigtsen (26).

HJEMME HOS: Bli med hjem til Elisa Vagle fra «Kompani Lauritzen: Tropp 1». Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Klar beskjed fra ektemannen

Ingebrigtsen har blitt et godt kjent fjes gjennom familiens realityserie «Familien Ingebrigtsen», som har gått på NRK. «Kompani Lauritzen» markerer imidlertid tobarnsmorens debut i realitykonkurranse.

- Jeg er ganske rolig. Overraskende rolig. Jeg har forberedt meg mentalt og sett for meg hvordan det kommer til å være, og det tror jeg har hjulpet, kunne hun fortelle overfor Se og Hør på pressetreffet i forkant av innspillingen.

KLAR BESKJED: Liva Ingebrigtsen fikk klar beskjed av ektemannen Henrik Ingebrigtsen før deltakelsen. Foto: Matti Bernitz/TV 2
KLAR BESKJED: Liva Ingebrigtsen fikk klar beskjed av ektemannen Henrik Ingebrigtsen før deltakelsen. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Ingebrigtsen-familien er vant med å sanke inn medaljer og førsteplasser, og ektemannen Henrik (31) har gitt klar beskjed til kona.

- Ikke kom hjem hvis du ikke prøver. Du kan godt ryke ut, men da skal du ha prøvd jævlig hardt, forteller hun, men understreker at hun legger minst like mye press på seg selv og har et ganske sterkt konkurranseinstinkt.

- Det hadde vært veldig gøy hvis det var en Ingebrigtsen som vant. Jeg har jo forhåpninger, men jeg vet ikke om de passer til forutsetningene mine, ler 26-åringen.

«KOMPANI LAURITZEN: TROPP 1»: Vi dro hjem til og tok en prat med Julian Rassat i Fredrikstad. Reporter: Ellen Høiby. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Ikke drit deg ut

Artist Didrik Solli-Tangen (35), som i fjor gikk av med seieren som Snømonsteret i «Maskorama», går nå i sin yngre brors fotspor. Emil Solli-Tangen (32) var nemlig med i første sesong av konseptet, og nå blir storebror også å se i grønn uniform til våren.

- Vi snakker sammen titt og ofte. Jeg tror han bare har sagt at du må prøve å bare tenke klart å ikke slurv og drit deg ut, forteller 35-åringen.

I BRORENS FOTSPOR: Didrik Solli-Tangen er klar til å ta opp kampen etter broren, som deltok i første sesong. Foto: Matti Bernitz/TV 2
I BRORENS FOTSPOR: Didrik Solli-Tangen er klar til å ta opp kampen etter broren, som deltok i første sesong. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Jeg er spent, men samtidig gleder jeg meg til å komme i gang. Det med å ikke vite hvordan det livet er, det å hele tiden bli fortalt hva man skal gjøre og alle disse tingene der, det skal bli deilig å komme i gang med så får man det ut av hodet.

Nå er han forberedt på å ta igjen for lillebroren, som røk ut som nummer fem i sin sesong.

- Jeg liker å få en utfordring og gå imot den utfordringen, jeg synes det er fint å kunne utfordre meg selv. Men jeg er ikke glad i kaldt vann, innrømmer han.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer

- Har tenkt mye

Nygifte Vendela Kirsebom (55) er godt vant med å delta i realityprogrammer, og nå er det kampen for å bli tatt opp i Lauritzens jegertropp som står for tur.

- Jeg har hatt lyst til å være med helt siden jeg så det på TV. Jeg synes det virker som et kjempefint program.

TENKT MYE: Vendela Kirsebom brukte de siste ukene før innspillingen på å tenke godt gjennom hva hun skulle begi seg ut på. Foto: Matti Bernitz/TV 2
TENKT MYE: Vendela Kirsebom brukte de siste ukene før innspillingen på å tenke godt gjennom hva hun skulle begi seg ut på. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Hadde vært veldig gøy å være sammen med Petter (Pilgaard, ektemannen, red.anm.), men han ville faktisk ikke.

Duoen møttes da de begge deltok i «Farmen kjendis», men denne gangen blir ektemannen igjen hjemme.

- Det er veldig spennende. De siste ukene har jeg tenkt mye på dette og hvordan det blir og hva jeg tør. Det er jo litt det der med at man setter begrensninger for seg selv og kanskje er den som ødelegger for seg selv fordi man ikke tør.

- Det jeg gruer meg mest til er ting som baklengsstupet, høyder, det å være under vann og sånne type ting. Alt det andre vet jeg at jeg takler.

«TROPP 1»: En av deltakerne avslører at de måtte på sykehuset under innspilling. Reporter: Sofie Losen. Video: TV 2 / Celina Morken. Vis mer

- Mye å tenke på

Iben Akerlie (34) har gjort det stort som skuespiller, og skal veldig snart debutere som forfatter. Hennes største nervøsitet var imidlertid knyttet til hvem hun skulle dele denne opplevelsen med.

- Jeg har sovet veldig lite. Jeg var veldig nervøs for hvem som skulle være med, fordi det fikk jeg ikke vite før i dag tidlig og det stresset meg helt utrolig mye, innrømmer hun.

- Det er en veldig hyggelig gjeng, men jeg kjenner ingen fra før av. Jeg tror ikke jeg har møtt noen av dem, så det er veldig gøy. Virker som en veldig hyggelig gjeng, legger hun til.

UVANT: Iben Akerlie tror ikke hun er like vant med TV-kameraer som resten av gjengen. Foto: Matti Bernitz/TV 2
UVANT: Iben Akerlie tror ikke hun er like vant med TV-kameraer som resten av gjengen. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Selv synes hun det er litt uvant med realitykonseptet og det å hele tiden bli fulgt av et kamera:

- Jeg har fått noen tips av å skrelle av noen masker og være ti prosent mer av meg selv. Det er mye å tenke på.

«TROPP 1»: En av deltakerne synes det er spesielt vanskelig å forholde seg til befalet. Video: TV 2 / Jenny Aas. Reporter: Celina Morken Vis mer

Hennes største frykt er å hoppe i fallskjerm eller strikk, men hun understreker at hun bare må ta det som det kommer.

- Men jeg har så problemer med å se for meg at det er ting jeg kommer til å gjøre.

Under finner du resten av deltakerne:

Thomas Hayes. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Thomas Hayes. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Thomas Hayes

Alder: 25 år

Yrke: Skuespiller

Agnete Husebye. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Agnete Husebye. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Agnete Husebye

Alder: 26 år

Yrke: Youtuber

Jon Martin Henriksen. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Jon Martin Henriksen. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Jon Martin Henriksen

Alder: 32 år

Yrke: Programleder VGTV

Sval Rosenløw Eeg. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Sval Rosenløw Eeg. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Sval Rosenløw Eeg

Alder: 24 år

Yrke: Artist

Tete Lidbom. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Tete Lidbom. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Tete Lidbom

Alder: 36 år

Yrke: Radioprofil NRK P3

Carina Dahl. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Carina Dahl. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Carina Dahl

Alder: 37 år

Yrke: Artist

Grunde Myhrer. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Grunde Myhrer. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Grunde Myhrer

Alder: 26 år

Yrke: TV-profil

Ingrid Halstensen. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Ingrid Halstensen. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Ingrid Halstensen

Alder: 34 år

Yrke: Sportsanker TV 2

Turab Awan. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Turab Awan. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Turab Awan

Alder: 25 år

Yrke: Artist

Christopher Robin Omdahl. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Christopher Robin Omdahl. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Navn: Christopher Robin Omdahl

Alder: 31 år

Yrke: Youtuber

LES OGSÅ: Dette skjer med premien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer