Desta Marie Beeder:

- Har følt meg litt slem

Programlederen letter på sløret i nytt intervju.

POPULÆR: Desta Marie Beeder er for flere et fast innslag om morgenen. Foto: Se og Hør
POPULÆR: Desta Marie Beeder er for flere et fast innslag om morgenen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Desta Marie Beeder (35) har for lengst tatt norske TV-seere med storm med sin sympatiske og varme tilstedeværelse på kamera.

Hun startet sin mangeårige TV 2-karriere som værdame i kanalen, og har siden vært å se som programleder i «God Morgen Norge» og den nye storsatsingen «Rydderevolusjonen».

I sistnevnte TV 2-program møter man familier som trenger hjelp til å gi slipp på ting, slik at de kan få et bedre og enklere liv.

35- åringen har ikke bare hjulpet folk med å kvitte seg med overflødige saker - hun har også vært med på å rydde opp i deltakernes følelsesliv.

GRØNNE FLAGG: Hva er såkalte grønne flagg? Vi spurte blant annet Øyunn Krogh, Isabelle Eriksen og Hasse Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Rørende programlederjobb

I et nylig intervju med Her og Nå har flere av deltakerne sagt at programmet har vært «livsforvandlende», noe Beeder virker å være enig i.

- For meg har det vært en krevende og rørende programlederjobb. Innimellom har jeg vært fristet til å gi etter og si: «Bare ta med deg det du vil tilbake til huset, det går fint». For jeg har jo følt meg litt slem. Da har jeg måttet minne meg selv på hvorfor de har valgt å inviterte et TV-team inn i sitt private kaos, forteller Beeder til Her og Nå.

Videre legger hun til at mange av deltakerne har blitt overrasket over at hun også kan ha en strengere side, noe også programmets seere har bemerket seg.

Beeder utdyper at det er mange som har reagert på hvor streng hun fremstår i «Rydderevolusjonen», og legger til at de fleste ikke ante at hun kunne være slik hun fremstår i programmet.

REALITY AWARDS: Se og Hør Reality Awards arrangeres igjen i 2023. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Tilbakemeldingene tar den blide bergenseren med knusende ro.

Hun forteller at både ektemannen og søsknene hennes for lengst har erfart at hun er i stand til å sette ned foten for å oppnå resultater.

De ble derfor ikke overrasket over Beeders rolle i TV 2 -programmet.

Mistet mormoren under TV-debuten

Selv om Beeder har vist seg som en stødig figur på skjermen, har det ikke alltid vært like lett å opprettholde den profesjonelle fasaden når kamera er skrudd på.

Til Her og Nå forteller hun at hun hadde sin første værmelding for TV 2 samme dag som mormoren hun lenge hadde sett opp til gikk bort.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» er ferdig med sin 7. sesong, men det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

35-åringen forteller at hun reiste direkte til sykehjemmet fra TV-studioet hun da var på jobb i:

- For meg ble det en veldig rar dag. Det var starten på et nytt kapittel og slutten på et annet – mitt liv med mormor. Jeg savner henne fremdeles, innrømmer TV 2-profilen.

Nominert til gjev pris

Selv om mormoren ikke lenger er til stede er det liten tvil om at hun trolig ville vært svært stolt av sitt eldste barnebarn. Beeder var nemlig nominert til publikumsprisen under fjorårets Gullruten for sin rolle i «Rydderevolusjonen».

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og røper én ting manageren David Eriksen bestemte. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Til våren kan programlederen trolig høste nok en nominasjon for ovennevnte program. Da ruller nemlig den andre sesong av det populære livsstilsprogrammet over skjermen igjen.

Se og Hør Reality Awards arrangeres i 2023. Under fjorårets utdeling var Desta Marie Beeder nominert til «Årets programleder» for sin rolle i «Rydderevolusjonen».

LES OGSÅ: Slutter i «Kompani Lauritzen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer