<strong>VAKKERT PAR:</strong> Rose Leslie og Kit Harington bekreftet først at de var et par i fjor. Her er duoen sammen på rød løper utenfor The Royal Opera House i våren 2016. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: Rose Leslie og Kit Harington bekreftet først at de var et par i fjor. Her er duoen sammen på rød løper utenfor The Royal Opera House i våren 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kit Harington:

Har flyttet sammen med kjæresten

Etter å ha et av-og-på forhold i mange år har stjerneparet endelig tatt forholdet ett skritt videre.

Publisert

(Seoghør.no): Den britiske skuespilleren Kit Harington (30) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

Kjekkasen kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kjæresten Rose Leslie (30) på settet.

Paret har vært i av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012, og nå avslører Kit at de er svært seriøse sammen.

Etter å ha delt ulike leiligheter i London med en kompis i flere år, har han og Rose nemlig tatt forholdet ett skritt videre.

- Jeg bor sammen med kjæresten min nå, avslører skuespilleren til Esquire.

Og selv om de har bodd sammen en liten stund allerede er de på jakt etter et nytt sted sted å dele fremtiden.

- Jeg ser etter et hus på den engelske landsbygda nå. Neste uke er det kanskje Florida. Aldri ta ordet mitt for hva jeg sier for god fisk, ler han til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HÅND I HÅND:</strong> Her er Rose og Kit på shopping i Los Angeles i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix.
HÅND I HÅND: Her er Rose og Kit på shopping i Los Angeles i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Forelsket seg på Island

Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og ønsker ikke å si så mye om forholdet til skuespiller-kollegaen.

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle.

I fjor vår avslørte derimot 30-åringen at han forelsket seg i Rose under sesong to - da de spilte inn TV-serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E!News.

Saken fortsetter under bildet.

Season 7 is Coming 🙌 New #S07 Photo! #kitharington #jonsnow #season7 #gameofthrones

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on

Det var Rose sin karakter, Ygritte, som i 2012 forførte Jon Snow i en hule og stjal dyden hans. Det var den første sex-scenen for begge skuespillerne.

I virkeligheten mistet 30-åringen jomfrudommen tidlig i tenårene.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-ting. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung, fortalte Kit til Elle i januar.

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått.

Sesong syv av «Game of Thrones» har premiere 16. juli 2017 på HBO.

Se traileren, som ble sluppet denne uken, her:

LES OGSÅ: Slik er du ikke vant til å se «Game of Thrones»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer