- Har flyttet fra hverandre

Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll.

BRUDD: Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag ble det klart at at Maren Platou og Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll ikke lenger er et par. Det forteller Platou selv på sin Instagram.

- Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd. Setter pris på at privatlivet mitt blir respektert i tiden fremover. Det vil ikke bli gitt noen kommentarer utover dette, skriver hun.

Gørvell-Dahll har selv ikke kommentert bruddet, og Se og Hør har foreløpig ikke fått noen kommentar fra Gørvell-Dahlls manager Myles Shear. Hans stefar og co-manager, Jan Bjordal, har heller ikke svart på Se og Hørs henvendelse sent søndag kveld.

De to møttes for fem år siden, fortalte de i et intervju i september. De har vært svært private rundt forholdet og knapt stilt opp i intervjuer sammen.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Fem år

Forholdet deres ble kjent omtrent på samme tid da Gørvell-Dahll slo gjennom som Kygo.

- Vi ble kjent via felles venner for fem år siden, og hadde det veldig gøy den sommeren vi møttes. Det tok litt tid før det ble ordentlig seriøst mellom oss, siden Kyrre stadig var på reisefot, fortalte Platou til Costume i september.

I fjor hadde den bergenske EDM-artist 86 konserter i 31 land. Til tross for avstandsforholdet har de to holdt sammen i mange år. I samme intervju fortalte Platou at de har vært flinke til å støtte hverandres karriere. Selv har hun studert sykepleie.

Villa

I september i fjor kjøpte Gørvell-Dahll en stor villa i Bergen for hele 41 millioner kroner - tidenes dyreste bolig i byen noensinne.

Gørvell-Dahll slo gjennom i 2014, og ble allerede året etter artisten som raskest har nådd en milliard avspillinger på Spotify. Han har siden hatt hits med store artist, senest avdøde Whitney Houston. Tidligere i år ble han kåret til den tredje mest populære EDM-artisten i verden av Billboard.

Gørvell-Dahll har tidligere sagt at det har vært utfordrende med avstandsforhold. 28-åringen reiser verden rundt på turné.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor bryllupet er satt på vent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer