Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug:

Har flyttet: - Veldig fornøyde

Alt ligger til rette for Katarina Flatlands familieforøkelse.

KJØPT HUS: Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug har flyttet inn i den nykjøpte villaen på Smestad til 14,5 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
KJØPT HUS: Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug har flyttet inn i den nykjøpte villaen på Smestad til 14,5 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai avslørte TV-programleder Katarina Flatland (31) at hun og ektemannen, Harald Meling Dobloug (31), hadde funnet boligen de lette etter.

«Harald er mest opptatt av at han nå kan kjøpe robotgressklipper, men vi jubler begge to over å ha kjøpt hus», skrev 31-åringen på Instagram, til flere bilder av seg selv og Dobloug, blant annet fra da de kjøpte leiligheten på Majorstuen for seks år siden.

Da Se og Hør tok kontakt med Flatland i mai, etter at det ble kjent at hun og ektemannen skulle selge leiligheten sin, kunne hun fortelle at det ikke bare var enkelt å flytte derfra, men nødvendig da de venter et lite barn.

Katarina Flatland intervjues på TV2s høstlansering-fest om hvordan det er å være programleder for "Jakten på kjærligheten" samtidig som henne er deltaker i "Skal vi danse". Vis mer

- Det er vemodig, men nå som vi venter en liten baby tenker vi det kunne vært fint å se etter noe med hage og en liten uteplass. Men jeg kan, kanskje ikke helt objektivt, si at de som kjøper Rosenborggata får verdens beste hjem, fortalte hun.

Flyttet inn i millionvilla

Nå har paret altså forflyttet seg fra leiligheten på Majorstuen til en villa på Smestad i Oslo - som paret ga 14,5 millioner kroner for.

Huskjøpet og flyttingen kommer midt under Flatlands svangerskap med sitt første barn.

Når Se og Hør tar kontakt mandag, står programlederen og pakker ut av flytteeskene.

- Vi er veldig happy med kjøpet, veldig fornøyde. Det er fint å komme i hus før babyen kommer, forteller Flatland.

Paret skal ha valgt å kjøpe huset blant annet for den kommende familieforøkelsen.

View this post on Instagram

Her vil jeg bli gammal💕🏡🌸

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

- Vi valgte å kjøpe hus fordi vi har en liten en på vei. Dessuten blir det en liten hageflekk og litt ekstra plass, avslutter 31-åringen.

View this post on Instagram

Lykken er en softis på benser’n🍦

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Ekteskap og baby

Flatland og Dobloug ga hverandre sitt «ja» i 2018 på et slott på Fyn i Danmark.

Frieriet fant sted mens de to var på ferie sammen i New York våren 2016. Det var Flatland selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

I april annonserte ekteparet at de ventet sitt første barn sammen til høsten.

På Instagram delte Flatland gladnyheten med følgerne sine.

«2020 har vært uvirkelig så langt, men høsten 2020 går en drøm i oppfyllelse når vi to skal bli foreldre til en liten baby», skrev hun til bildet av henne og ekemannen med hvert sitt babyklesplagg.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

Til Se og Hør fortalte den vordende moren at de var overlykkelige over denne «lille» nyheten.

- Vi gleder oss stort til høsten, sa hun.

Kjønnet på babyen ble imidlertid avslørt på en litt utradisjonell måte.

EKTEFELLER. Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug har vært et par siden 2011 og giftet seg syv år senere. Foto: NTB Scanpix
EKTEFELLER. Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug har vært et par siden 2011 og giftet seg syv år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ekteparets podkast «Åpen journal» spilte Dobloug nemlig av en «klaskelyd» fra podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» for lytterne, en lyd som tilsynelatende skulle fortelle at han og Katarina ventet en liten gutt.

LES OGSÅ: Lever med skjult sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer