Har fjernet begge brystene

Tv-stjernen fryktet hun ikke ville få se barnebarnet vokse opp.

LIVREDD FOR Å FÅ KREFT IGJEN: Sharon Osbourne tok ingen sjanser da hun fant ut at hun er bærer av et brystkreft gen. Her med ektemannen og "Black Sabbath"-vokalisten Ozzy Osbourne.
LIVREDD FOR Å FÅ KREFT IGJEN: Sharon Osbourne tok ingen sjanser da hun fant ut at hun er bærer av et brystkreft gen. Her med ektemannen og "Black Sabbath"-vokalisten Ozzy Osbourne. Vis mer
SEOGHØR.NO: Reality-stjernen og tv-dommeren Sharon Osbourne (60) vant over tykktarmskreften for nesten ti år siden, men da hun fikk vite at var bærer av et gen som øker faren for å utvikle brystkreft, tok hun ingen sjanser og bestemte seg for å fjerne begge brystene.

- Så fort jeg fant ut at jeg hadde brystkreftgenet tenkte jeg at oddsen ikke var på min side. Jeg har hatt kreft før, og orker ikke gå gjennom det en gang til, så derfor valgte jeg å fjerne dem begge to, forteller hun ifølge Daily Mail til Hello! magazine.

Sharon, som ble bestemor for første gang tidligere i år da sønnen hennes Jack (26) ble pappa til en liten jente, sier at det ikke var noe tøft valg å ta.

- Jeg ønsker å leve et langt liv og være bestemor for Pearl, og da kan jeg ikke gå rundt å være redd hele tiden ved å la en slik skummel skygge henge over meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jack Osbourne giftet seg på Hawaii