SLÅTT NED: "Great Garlic Girl"-Terje Schrøder ble slått ned på pub i Oslo. Foto: Per Ervland, Aller Internett
SLÅTT NED: "Great Garlic Girl"-Terje Schrøder ble slått ned på pub i Oslo. Foto: Per Ervland, Aller InternettVis mer

Har fiender i homomiljøet

Terje Schrøder ble slått ned på London pub i Oslo.

SEHER.NO: "Great Garlic Girls"-stjernen Terje Schrøder (44) har vært i rampelyset i over 25 år, og på den tiden har det rekket å skje mye, både godt og vondt med dragartisten.

For under en bytur en lørdag for en stund siden, hadde Schrøder en meget ukomfortabel opplevelse på London Pub i Oslo - et kjent utested for homofile.

En illsint homofil mann slo nemlig ned den kjente dragartisten, helt uten grunn, skriver Se og Hør.

- Jeg har aldri blitt truet eller overfalt, bortsett fra på en homobar her i Oslo. Da var det en homofil mann som slo meg rett i bakken. Ikke vet jeg hvorfor han gjorde det, sier Schrøder til ukebladet.

Artisten, som for tiden er aktuell med showet "Starflight" i Fredrikstad, mener likevel at voldsepisoden har sammenheng med intriger og sjalusi som preger homomiljøet.

- Det er mye sjalusi og intriger innad i homomiljøet. Det er trist. Vi burde støttet hverandre i stedet for å rive hverandre ned, sier Schrøder.

Men dette er ikke det eneste dramatiske "Great Garlic Girls" har opplevd gjennom årene.

I 1986 gjorde en brann i kostymelageret at de tapte millioner, Olav Klingen måtte slutte i 1992, da en bilulykke satte en stopper for hans karriere og dansegruppa har flere ganger blitt slått konkurs.

- Det har vært mye dramatikk, og det har selvsagt ikke bare vært morsomt for oss. Men livet som hvitløksjente har vært lærerikt - og gått altfor fort, sier Schrøder, som nylig ble sammen med Stein Are Hanberg (28).

LES OGSÅ: - Disse er gressmattens mest sexy