Coronaviruset:

- Har felt noen tårer

Ulrikke Brandstorp snakker ut om Eurovision-avlysningen.

AVLYST: Ulrikke Brandstorp forteller til Se og Hør at hun fikk vite om Eurovision-avlysningen via sosiale medier. Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert

Onsdag kom nyheten om at årets Eurovision-finale avlyses som følge av coronautbruddet. Overfor Se og Hør forteller Norges store håp, Ulrikke Brandstorp (24) at hun fikk vite om nyheten via sosiale medier.

- Her er det rett og slett et så stort apparat, så mange ledd, at alle prøver å få informasjon så fort som mulig. NRK kontaktet meg selvfølgelig så fort de kunne, men her er det noe med at det er så mange ledd. Det er så stort at det er vanskelig å få den oversikten, og alle gjør så godt de kan, sier hun.

Se hele intervjuet med Brandstorp i videoen øverst i saken!

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

Så det komme

Brandstorp legger ikke skjul på at de har tenkt på flere mulige utfall rundt musikkonkurransen de siste dagene.

- Vi måtte jo innse at da man skjønte hvor stort coronaviruset var, så må man jo begynne å se for seg at det er en mulighet at det blir avlyst, sier 24-åringen, og legger til at hun selv begynte å tenke på at det muligens ville bli avlyst da hun var i karantene.

- Etter at vi selv havnet i karantene fordi vi hadde reist utenlands, og når man ser hvordan alle land treffes så ulikt, så skjønner man at det å skape en sånn musikkonkurranse, som er så stor, det krever så mye. Så mens jeg selv satt i karantene skjønte jeg at det var et mulig utfall, uttaler hun.

- Drittrist

Brandstorp synes det er trist å ikke få representere landet med låten «Attention», men skjønner hvorfor.

- Det er litt rart. Det er jo selvfølgelig dritkjipt, det er drittrist. Dette har jeg drømt om så lenge, og endelig skulle jeg ta seieren hjem til Norge. Men oppi det hele så er det noe med at folk dør, sier 24-åringen, og legger til:

- Og det er en musikkonkurranse. I det store og hele bildet må fokuset være på rett sted. Og jeg forstår virkelig at det måtte bli sånn. Men det er ikke tvil om at jeg er lei meg for at det ikke blir noe Eurovision.

Til tross for at situasjonen er kjedelig, er Brandstorp positiv.

- Det har jo vært et par tårer, selvfølgelig. (...) Vi må bare vente og se, og gjøre det beste ut av det som skjer. Det viktigste nå er at folk er friske og at helsa blir tatt vare på.

LES OGSÅ: Dukker opp på «Senkveld» etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer