- HAR FÅTT TILBAKE FORMENE: TVNorge-profilen Henriette Bruusgaard har sluttet med bokse-hardkjøret hun prøvde seg på i NRK-programmet "Elixir". Det har ifølge henne gitt synlige resultater. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- HAR FÅTT TILBAKE FORMENE: TVNorge-profilen Henriette Bruusgaard har sluttet med bokse-hardkjøret hun prøvde seg på i NRK-programmet "Elixir". Det har ifølge henne gitt synlige resultater. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Har fått tilbake formene

Henriette Brusgaard savner ikke hardkjøret i bokseringen...

SEHER.NO: TVNorge-profilen Henriette Bruusgaard fikk gjennomgå hardt da hun tidligere i år lot seg trene i bokseringen av proffbokseren Cecilia Brækhus (28) i NRK-programmet "Elixir" - noe som førte til at hun følte kroppen var i ferd med å bli for "guttete".

For det første blir det litt mye i forhold til jobb, for detandre synes jeg kroppen min utviklet seg i litt feil retning, altsålitt maskulin retning, sa hun i august til Seher.no.

Nå avslører 27-åringen til Seher.no at hun de siste måndene har trent minimalt, og er fornøyd med utslaget på kroppen.

- Jeg har ikke trent så mye før, som jeg gjorde med boksingen, og kommer nok aldri til å gjøre det igjen heller. Selv om jeg sa det med kroppen som en spøk, så trives jeg bedre med formene mine som de er nå, smilte hun til Seher.no under mandagens TVNorge-galla til inntekt for Unicef.

Bruusgaard nyter for tiden en tidlig juleferie, før hun over nyttår er aktuell med realityserien "Alt for Norge", hvor norsk-amerikanere vil kjempe i øvelser som utedotømming og hvalspising. Premien er en sjanse til å møte norske slektninger og 50 000 kroner.

Til Seher.no innrømmer single Henriette at hun nok har et spesielt julegaveønske.

- Jeg er jo singel nå, men har ikke noe i mot tanken på å få meg en kjæreste. Når jeg får det skal jeg ikke nøle med å rope høyt om det, ler hun.

I tillegg til Bruusgaard, møtte kjendiser som Jenny Skavlan, Norwegian-direktør Bjørn Kjos, og et stjernelag av Norges fremste komikere opp på TVNorge-gallaen til inntekt for vanskeligstilte barn mandag.

Bruusgaard legger heller ikke skjul på at hun selv drømmer om å bli mamma en dag.

- Jeg har helt klart et ønske om å få barn en dag ja, men da bør jeg vel som sagt ha en kjæreste først,  smiler hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
LES OGSÅ: Anne-Kat. meldte forfall til kjendisgalla