Khloé Kardashian:

- Har fått tidlige rier etter utroskapsryktene

Hele Kardashian-familien skal være på vei til Cleveland for å støtte den høygravide TV-stjernen.

VANSKELIG TID: Det var i desember at Khloé Kardashian avslørte at hun venter barn med sin seks år yngre kjæreste Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Det var i desember at Khloé Kardashian avslørte at hun venter barn med sin seks år yngre kjæreste Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Khloé Kardashian (33) har den siste tiden bodd i Cleveland i USA sammen med basketballspiller-kjæresten Tristan Thompson (27).

Her var det meningen at paret skal oppdra sin ufødte datter sammen. Khloé har termin i slutten av måneden, ifølge TMZ, men nå kan det se ut som om babyen kommer tidligere.

Onsdag kveld, norsk tid, skriver nemlig kjendisnettstedet at 33-åringen har fått tidlige rier og at hele familien hennes er på vei for å være ved hennes side etter sjokkryktene om Tristans utroskap.

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skriver TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKRYKTER: Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, er i hardt vær etter påstander om utroskap. Foto: NTB Scanpix
SJOKKRYKTER: Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, er i hardt vær etter påstander om utroskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mystisk brunette

Kilder sier til nettstedet at Khloés mor, Kris Jenner (62), tok et fly fra Los Angeles til Cleveland i Ohio onsdag morgen, og at storesøster Kim (37) og andre familiemedlemmer er ventet å fly ut torsdag og fredag.

Familien skal være ekstremt opprørt over de påståtte utroskapsanklagene rundt Tristan, og vil gjøre alt for å støtte Khloé i den vanskelige og sårbare tiden.

Det var natt til onsdag at rykter om Thompson skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste begynte å spre som seg ild i tørt gress.

Den britiske tabloidavisa Daily Mail publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

Saken fortsetter nedenfor.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Khloés kjæreste er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skriver:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Voitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

- Tristan er langt fra trofast

Samtidig som de ferske klippene av Thompson setter internett på hodet, har det også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ tirsdag i saken sammen med videoen.

- Tristan har vært utro mot Khloé hele tiden. Han er langt fra trofast. Flere kvinner vil komme til å stå frem, sier en kilde om utroskapsanklagene tirsdag til People.

Hvis ryktene vier seg å stemme er det en hjerteskjærende situasjon den høygravide TV-stjernen befinner seg i.

I 2009 giftet Khloé seg med basketballspilleren Lamar Odom (38), men etter kun fire år tok ekteskapet slutt. Årsaken var hans rusmisbruk og utroskap.

- Først var Lamar utro med henne og nå Tristan. Hun har vært gjennom så utrolig mye, fortsetter kilden til nettstedet.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører skjult lidelse etter 17 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer