Cecilie Ramona Kåss Furuseth:

Har fått sitt første barn

Cecilie Ramona Kåss Furuseth og kjæresten har fått en liten gutt.

FÅTT BARN: Cecilie Ramona Kåss Furuseth (t.h.) har blitt mamma til en liten sønn. Her er hun avbildet med søsteren Else Kåss Furuseth. Foto: Andreas Fadum
FÅTT BARN: Cecilie Ramona Kåss Furuseth (t.h.) har blitt mamma til en liten sønn. Her er hun avbildet med søsteren Else Kåss Furuseth. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I august kunne radioprofil Cecilie Kåss Furuseth (36) røpe at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Anthony Harrison. Det avslørte hun i et innlegg på Instagram.

«Gleder meg til jul jeg», skrev 36-åringen under et bilde der hun holdt godt rundt den voksende babymagen.

Fått sitt første barn

Og nå har babyen kommet. Det røper Furuseth også på Instagram, under et bilde av den nyfødte gutten - som har fått navnet Finley Kåss Harrison.

«Denne mannen dukka opp rett før jul. Vi er forelska i Finley Kåss Harrison», skriver den nybakte moren til bildet.

Se og Hør har vært i kontakt med Furuseth, som ikke har noen ytterligere kommentar til saken.

Cecilie Kåss Furuseth jobber som programleder i NRK - både på tv og radio, og har også den populære podkasten «The Kåss Furuseths» sammen med søstera, komiker Else Kåss Furuseth (40).

SØSTRE: Cecilie Kåss Furuseth (t.h.) har fått sitt første barn. Her er hun avbildet sammen med storesøster Else Kåss Furuseth. Foto: Helene Kjærgaard Sviland, Senkveld/tv 2
SØSTRE: Cecilie Kåss Furuseth (t.h.) har fått sitt første barn. Her er hun avbildet sammen med storesøster Else Kåss Furuseth. Foto: Helene Kjærgaard Sviland, Senkveld/tv 2 Vis mer

I 2019 var hun programleder for NRK-serien «Sinnssykt», der hun møtte unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser.

Røpet kjærestenyhet

Det var i november i fjor det ble kjent at Cecilie Kåss Furuseth hadde funnet kjærligheten. Det avslørte 36-åringen da hun gjestet Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden».

I podkasten fortalte 35-åringen at hun traff kjæresten i fjor sommer, og avslørte at hun var svært forelsket. Hun erkjente videre at forelskelsen gjorde henne sårbar i begynnelsen.

- Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra, sa hun i podkasten.

Kåss Furuseth valgte å stå fram med sin bipolare lidelse i dokumentarserien «Sinnsykt» på NRK i fjor. Gjennom seks episoder snakket 36-åringen med unge mennesker om hvordan det er å leve med alvorlige psykiske vansker.

BESTE DOKUSERIE: Else Kåss Furuseth vant alles hjerter med sin serie Else om barn. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

I et intervju med Dagbladet Magasinet i august i fjor fortalte Kåss Furuseth om prosessen rundt programmet, og at hun egentlig ikke skulle bruke sin egen historie i tv-serien.

Allerede før innspillingen skjønte hun likevel at det hadde blitt «feil» å snakke om andres diagnoser uten å fortelle om sin egen.

- Responsen har vært vanvittig. Tilbakemeldingene er helt utrolige, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer