Michelle Williams:

- Har fått sitt første barn sammen

Stjerneparet Michelle Williams og Thomas Kail skal ha blitt foreldre.

BABYLYKKE: Skuespiller Michelle Williams og stjerneregissør Thomas Kail skal ha fått barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Skuespiller Michelle Williams og stjerneregissør Thomas Kail skal ha fått barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av desember i fjor kom nyheten om at skuespiller Michelle Williams (39), kjent fra blant annet de to filmene «The Greatest Showman» og «Venom», ventet barn og hadde forlovet seg med stjerneregissøren Thomas Kail (42).

- De er veldig glade og lykkelige over å skulle bli foreldre sammen, og de håper å gifte seg før babyen kommer, fortalte en kilde til Us Weekly, da forlovelsen og graviditeten ble kjent.

39-åringen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og detaljer som termindato og når frieriet fant sted har blitt holdt hemmelig hele veien.

Nå skal imidlertid babyen ha kommet til verden, ifølge Us Weekly. Med det blir Williams tobarnsmor, da hun fra før av har datteren Matilda (14) med den avdøde skuespilleren Heath Ledger.

Om det ble en gutt eller jente som kom til verden, samt når fødselen fant sted, er foreløpig ukjent, da paret hittil ikke har bekreftet den gledelige nyheten om familieforøkelsen.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Ga hverandre sine ja

Nyheten kommer imidlertid bare kort tid etter at flere amerikanske nettsteder meldte at paret skal ha gitt hverandre sine ja i det skjulte.

- Michelle Williams og Thomas Kail har giftet seg i hemmelighet, uttalte en kilde til Us Weekly i slutten av mars.

Bryllupsryktene skal ha begynt å svirre bare noen få dager tidligere da duoen, som traff hverandre under innspillingen av miniserien «Fosse/Verdon», ble observert med nye ringer på fingrene, skrev nettstedet.

Heller ikke det angivelige bryllupet har Williams og Kail hittil uttalt seg om.

GIFTET SEG: Ifølge flere amerikanske nettsteder giftet Michelle Williams og Thomas Kail seg tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Ifølge flere amerikanske nettsteder giftet Michelle Williams og Thomas Kail seg tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som nevnt har Williams datteren Matilda med avdøde Heath Ledger. Det som var en blanding av smertestillende midler, sovemedisin og tabletter mot angst tok livet av Ledger i 2008. Paret fikk 14-åringen bare tre år før Ledger gikk bort.

Williams og Ledger var et par fra 2004 til 2007, og gikk hver til sitt året før han døde. Etter bruddet og Ledgers bortgang, ble Williams og datteren boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

- Var utrøstelig

I 2014 valgte skuespilleren å flytte fra huset, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. I februar-utgaven av Wall Street Journal Magazine i 2017 beskrev Williams den tunge sorgen.

- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», fortalte hun.

39-åringen fortalte også i intervjuet den gang at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

- Det er vanskelig å romantisere romantikk når man er 36 år. Når du har vært forelder i elleve år og gjort det alene, har man ikke romantiske idealer, fordi man må ha den praktiske forståelsen om at man kan klare det alene, sa hun den gang.

TRAGEDIE: Det var i 2008 at den triste nyheten kom om at skuespiller Heath Ledger hadde gått bort. Her avbildet med Michelle Williams i 2006. Foto: NTB Scanpix
TRAGEDIE: Det var i 2008 at den triste nyheten kom om at skuespiller Heath Ledger hadde gått bort. Her avbildet med Michelle Williams i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I SORG: Etter Heath Ledgers bortgang har Michelle Williams opptil flere ganger uttalt seg om sorgen etter skuespilleren. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Etter Heath Ledgers bortgang har Michelle Williams opptil flere ganger uttalt seg om sorgen etter skuespilleren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I etterkant av Ledgers dødsfall avslørte Williams at det ikke bare var enkelt å oppdra datteren helt alene.

- For å være helt ærlig, som jeg ofte er om alt, er jeg egentlig ikke en som kjemper mot omstendighetene. Jeg tror man skal akseptere hvor man er og hvor man har vært. Det gjelder alt utenom én ting, sa hun til Porter Magazine, gjengitt av The Huffington Post, og fortsatte:

- Jeg kunne fulgt det tankesettet hele veien om det ikke var for at Matilda ikke har en far. Det er bare noe som... Jeg mener, det blir aldri riktig.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Skilte seg

Etter bruddet med Ledger ble Williams koblet til en rekke menn, blant annet skuespiller Jason Segel (40), filmregissør Spike Jonze (50) og forfatter Jonathan Safran Foer (43), ifølge US Weekly.

Det var imidlertid ikke før i 2018 at hun møtte indie-musikeren Phil Elverum (42) og de besluttet å gifte seg i all hemmelighet samme år. Bare drøye ni måneder senere gikk de hver til sitt.

- Michelle og Phil ble separert på starten av året. Det var et vennskapelig brudd og de forblir venner, sa en kilde nær stjernen til det amerikanske nettstedet.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vurderer å flytte ut for å unngå skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer