<strong>BLE FORELDRE:</strong> Erik og Maria har fått en liten gutt. Foto: Espen Solli / TV 2
BLE FORELDRE: Erik og Maria har fått en liten gutt. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Erik og Maria fra «Jakten på kjærligheten»:

Har fått sitt første barn sammen

- Han er selvfølgelig det fineste vi har sett.

Publisert
Sist oppdatert

I november kunne «Jakten på kjærligheten»-paret Erik Grytnes og frieren Maria Bjørndal avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

Nå er ventetiden over for paret, som ble foreldre til lille Peder 11. april.

Til Se og Hør forteller den nybakte pappaen at livet som nybakt far er søvnløst, men vanvittig fint.

- Det er helt fantastisk og det var umulig å forestille seg hvordan det skulle bli. Han er selvfølgelig det fineste vi har sett, og vi ser frem til å bli bedre kjent med han, forteller Grytnes.

I den kommende tiden skal paret tilbringe tiden med den lille gutten, bli kjent med ham og ikke minst få besøk av familie.

- Vi kaller dette ammepåske, sier han lattermildt og legger til:

- Maria har det kjempefint og alt står bra til med alle tre. Jeg tror nok hun synes det er godt å ha han utenfor magen nå.

<strong>FIKK EN GUTT:</strong> Maria og Erik er blitt foreldre til lille Peder. Foto: Privat
FIKK EN GUTT: Maria og Erik er blitt foreldre til lille Peder. Foto: Privat Vis mer

Vestfold-bonden og Maria forelsket seg i kjærlighetsprogrammet i 2017, og i fjor kunne de dele den glade nyheten om familieforøkelsen.

- Det var planlagt å bli gravide, så det er veldig hyggelig. Så har vi hatt flaks med at det gikk såpass greit, sa Erik til VG.

Fjortisforelska

Dette var nok en hyggelig nyhet for paret - som i februar samme år bekreftet at de hadde forlovet seg.

- Vi er superglade, men vil gjerne beholde detaljene litt for oss selv, sa Grytnes til Dagbladet den gang.

Det var i desember 2017 at siste episode av «Jakten på kjærligheten»-sesongen ble sendt, og seerne dermed fikk ta del i starten av forholdet til Grytnes og Bjørndal. Da Dagbladet snakket med paret, fortalte de at kjærligheten blomstret.

- Det går veldig bra med oss! Vi er like forelska, egentlig, og koser oss veldig. Det er kjempedeilig, og mer enn jeg hadde drømt om. Jeg er veldig heldig. Det er et veldig gjensidig og naturlig forhold, sa Grytnes, noe kjæresten bekreftet:

- Vi er fortsatt litt «fjortisforelska» og lever på en sky, og har det veldig bra sammen.

I sesongens siste episode røpet «Jakten»-paret at romansen mellom dem startet tidligere enn hva tv-seerne fikk se.

ROMANTIKK: Det første kysset i 2017-sesongen av «Jakten på kjærligheten» kan bonde Erik Grytnes skryte på seg. Etter noen sekunder med stillhet, ble det hett mellom han og frier Maria. Video: TV 2 Vis mer

Avslørte sitt første kyss

På tv-skjermen fikk seerne nemlig inntrykk av at parets første kyss fant sted under en hyggelig piknik. Grytnes røpet imidlertid at de delte et kyss så tidlig som dag to i gårdsuka, og at det ikke var under åpen himmel:

- Vi var ute og kjørte bil og det var ikke noe kamera i bilen da, så da bød jo sjansen seg. Det ville neppe blitt noe kyss da hvis kameraene hadde vært der, sa han.

Både meddeltakerne og «Jakten på kjærligheten»-programlederen ble overrasket av innrømmelsen, og overfor Dagbladet utdypet programleder Katarina Flatland hva hun tenkte da Grytnes og Bjørndal røpet det hemmelige kysset.

- Vi er blitt ganske flinke til å informere både friere og bønder om at de må la oss og seerne få være med på hele reisen. De har veldig respekt for det, virker det som. Samtidig må vi ha forståelse for at sånt skjer. Det er jo snakk om ekte mennesker og følelser, og det er ikke alltid sånt er så lett å styre, sa hun den gang.

Overfor Dagbladet innrømmet Grytnes hvorfor han og Bjørndal valgte å røpe hemmeligheten om det første kysset sitt til slutt.

- Det var jo veldig viktig for Maria og meg, det første kysset. Så vi syntes vel det var dumt å holde det skjult, da. Det var litt deilig å få sagt det til slutt, men vi gikk ikke rundt og hadde dårlig samvittighet for det, altså, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer