SKAPTE BEKYMRING: Alexander Rybak har fått mange fans til å bekymre seg etter at han skrev på Facebook torsdag at: "- Jeg beklager at jeg er så stille om dagen. Jeg har bare så mange problemer om dagen. Store problemer!" Foto: Stella Pictures
SKAPTE BEKYMRING: Alexander Rybak har fått mange fans til å bekymre seg etter at han skrev på Facebook torsdag at: "- Jeg beklager at jeg er så stille om dagen. Jeg har bare så mange problemer om dagen. Store problemer!" Foto: Stella PicturesVis mer

Har fått råd om å ikke uttale seg

- For en gangs skyld, så har jeg tenkt å holde det, sier Rybak.

SEHER.NO: I går natt tikket det inn flere bekymringsmeldinger fra fansen til "Fairytale" sangeren Alexander Rybak (23), etter en litt spesiell melding han la ut på sin Facebook-profil:

- Jeg beklager at jeg er så stille om dagen. Jeg har bare så mange problemer om dagen. Store problemer! Men jeg tror fortsatt på en fredelig og stille jul, skrev Rybak på siden.

Men å røpe hvilke problemer han sliter med, vil han ikke uttale seg om.

- Jeg har fått råd om å ikke uttale meg om dette - og for en gangs skyld, så har jeg tenkt å holde det, sier han til VG med et smil.

Det fansen derimot ikke trenger å bekymre seg over, er at det har noe med helsen hans eller dødsfall å gjøre:

- Nei, det har ikke noe med helsen min å gjøre, og det er ingen som er døde, avslutter han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Jeg er en flørtepus