VELDIG OPPTATT AV KJÆRLIGHETEN: - Livet er fint for tiden, sier en lykkelig forelsket Linnea Dale. Foto: FAME FLYNET
VELDIG OPPTATT AV KJÆRLIGHETEN: - Livet er fint for tiden, sier en lykkelig forelsket Linnea Dale. Foto: FAME FLYNETVis mer

Har fått ny kjæreste

- Kjærligheten er nok min største hobby, avslører Linnea Dale.

SEOGHØR.NO: Etter stor suksess i gruppa «Donkeyboy» valgte Linnea Dale (22) å bryte samarbeidet i 2010. Til høsten kommer hun med sitt andre soloalbum hvor kjærlighet er et stort tema.

- Jeg er jo veldig opptatt av kjærligheten. Det er nok min største hobby. Det er veldig viktig å jobbe aktivt for å bli inspirert på den fronten. Og da blir det jo både oppturer og nedturer, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

Etter bruddet fra Tobias Fossheim ble Linnea sammen med musikeren Mathias Stubø, men i all hemmelighet har også dette forholdet tatt slutt, og nå bekrefter hun overfor avisa at hun har fått seg ny kjæreste igjen.

- Men vi trenger ikke snakke mer om det, sier hun.

Likevel forteller 22-åringen gjerne om hva som fascinerer henne med kjærligheten.

- Den styrer jo store deler av hvordan livet oppleves. Om man har det bra eller kjipt. Men jeg prøver å bli flinkere på at kjærligheten ikke skal bli fullstendig dominerende når det kommer til hvordan jeg har det. Men nå har jeg det veldig bra. Livet er fint for tiden, sier hun til Dagbladet.LES OGSÅ: «Idol»-Isak får hjelp av Donkeyboy