Marius Borg Høiby:

Har fått ny jobb

Marius Borg Høiby har valgt en ny karrierevei.

NY JOBB: Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
NY JOBB: Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det blitt kjent at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (23), har kapret flere interessante jobber.

Tidligere har han blant annet vært redaktør i Tempus Magazine - en stilling han mistet som følge av at magasinet ble nedlagt.

I desember 2018 ble det også kjent at han hadde fått ny jobb i Selvaag bolig - en jobb han skulle ha et par måneder. I mars det påfølgende året ble det imidlertid kjent at Borg Høiby hadde begynt i ny jobb i datingappen Moodie - og nå har 23-åringen nok en gang tatt nye steg karrieremessig.

I tirsdagens utgave av Se og Hør kom det imidlertid frem at Marius i dag jobber som motorsykkelmekaniker. Se og Hør erfarer at han jobber på et verksted i Lier-området.

Slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, opplyser at de ikke ønsker å kommentere saken. Se og Hør har ikke lykkes komme i kontakt med Marius Borg Høiby, ei heller verkstedet han skal jobbe for.

Måtte selge

23-åringens interesse for motorsykler ble offentlig kjent allerede i fjor, da han la ut sykkelen sin for salg på Finn.

Ifølge annonsen var det snakk om en Harley Davidson av typen «Sportster Custom» fra 2001. Prislappen ble satt til 75 000, men Borg Høiby oppga at prisen kunne diskuteres ved hurtig avgjørelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer