Chrissy Teigen:

Har fått nok av Meghans far

- Denne fyren suger.

HAMRET LØS: Chrissy Teigen har fått nok av uttalelsene til hertuginne Meghans far og hamret løs på Twitter. Foto: NTB Scanpix, Skjermdump
HAMRET LØS: Chrissy Teigen har fått nok av uttalelsene til hertuginne Meghans far og hamret løs på Twitter. Foto: NTB Scanpix, Skjermdump Vis mer

74 år gamle Thomas Markle fikk tabloidblekket til å sprute i dagene før prinsebryllupet i Storbritannia i mai, og det ser heller ikke ut til at faren til hertuginne Meghan (36) vil gi seg med det første.

Søndag skapte han igjen overskrifter da han til The Mail gikk ut med hard kritikk mot det britiske kongehuset der han beskyldte kongefamilien for å kutte all kommunikasjon mellom han og datteren.

De mange overskriftene og uttalelsene til Thomas Markle er det flere som har begynt å se seg lei av - blant andre supermodellen Chrissy Teigen (32), som tok sin frustrasjon ut på Twitter mandag.

- Han suger

Til et skjermbilde av ovennevnte kritikk er ikke Teigen beskjeden i ordbruken sin.

- Denne fyren, denne fyren suger. Hva er det som er galt med ham? Bare la datteren din være lykkelig, vær så snill. Dette er flaut, skriver den 32 år gamle supermodellen på Twitter.

Responsen til Twitter-meldingen lot heller ikke vente på seg. I skrivende stund har innlegget over 80 000 likerklikk og flere kommentarer - også fra andre profilerte personer.

- Så lenge pressen fortsetter å gi ham oppmerksomhet og betaler ham for intervjuer, kommer han ikke til å stoppe. Av en eller annen grunn klarer ikke den familien å se at alt de gjør bare gjør ting verre. Ikke rart at Meghan har brutt all kontakt med dem, skriver modellen Alyssa Campanella (28) til Chrissy Teigens Twitter-melding.

Også andre Twitter-brukere ser seg enig i Teigens frustrasjon.

- Jeg er helt enig. Det er ikke slik en far oppfører seg mot en datter. Han bryr seg bare om penger, kommenterer en under brukernavnet Alana Payne.

- Jeg tror han er veldig klar over at han har ydmyket Meghan, og at ydmykelsen blir brukt som våpen mot ham for å kutte ham ut - som hans oppførsel absolutt har gjort. Den familien er forferdelig, skriver en annen under navnet Amee S.

Frem og tilbake

Overskrifter om Thomas Markles uttalelser både før og etter det store prinsebryllupet har altså ikke vært få.

Først kom sjokkbeskjeden om at 74-åringen, som i utgangspunktet skulle følge datteren til alters, valgte å trekke seg fra hele bryllupet.

Deretter ga 74-åringen uttrykk for at han likevel ville komme, før et endelig bryllupsfravær var enden på visa.

Årsaken til at han valgte å droppe Storbritannia-besøket ble først forklart med at han var lei seg og ikke ville gjøre datteren og sin kommende svigersønn flaue, da han nylig hadde stilt opp på flere paparazzi-bilder.

Senere kom det fram at 74-åringen også hadde hatt et hjerteinfarkt, og måtte bli værende i hjemlandet for en operasjon.

- Håper på forsoning

74-åringen har de siste månedene selv blitt utsatt for en hel del rykter, og det har i flere medier blitt hevdet at han aldri hadde noe hjerteinfarkt i forkant av bryllupet til datteren, noe han avkreftet i intervjuet med The Mail søndag.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Likevel lurer han på om alt hadde blitt lettere hvis ting hadde gått galt da han lå på sykehuset den gangen.

- Kanskje det ville vært lettere for Meghan hvis jeg døde. Hun hadde fått så mye sympati, sa han og la til:

- Jeg håper vi får til en forsoning. Jeg hadde hatet å dø uten å få snakket med Meghan igjen.

LES OGSÅ: Derfor får hun ikke legge seg før dronningen