Har fått nok av Madonna

Malawi vil ikke ha Madonnas hjelp til å bygge barneskoler.

IKKE ØNSKET: Malawi ønsker ikke mer hjelp fra Madonna fordi de tror hun hjelper dem for å styrke sitt eget image.  Foto: All Over Press
IKKE ØNSKET: Malawi ønsker ikke mer hjelp fra Madonna fordi de tror hun hjelper dem for å styrke sitt eget image. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Madonna (53) har de siste årene engasjert seg voldsomt i Malawi etter at hun adopterte David Banda (6) og Mercy James (5) fra det afrikanske landet. I 2008 laget hun filmen «I Am Because We Are» om AIDS-krisen i landet og stjernen har også støttet ulike veldedighetsprosjekter.

53-åringen vil nå hjelpe med å bygge skoler, men utenriksdepartementet i Malawi vil ikke ha Madonnas hjelp.

- Vi tror det handler om å styrke hennes eget varemerke og det er vi ikke interessert i, sier presseansvarlig Lindiwe Chide til Reuters ifølge Aftonbladet.


Madonna skulle etter planen bidra til å finansiere 10 nye skoler i Malawi, men nå setter utenriksdepartementet en stopper for planene.

- Hun har ingen rett til å bestemme hvor skolene skal bygges. Hun kjenner ikke våre behov, sier Chide.


Madonna har ikke kommentert utenriksdepartementets utspill.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer