Blake Lively:

Har fått nok av at «alle» skriver navnet hennes feil

- Kan noen være så snill å fortelle Wikipedia?

IRRITERT: Blake Lively er irritert over at «alle» skriver navnet til datteren Inez feil. Nå gjør hun det klart en gang for alle. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Blake Lively er irritert over at «alle» skriver navnet til datteren Inez feil. Nå gjør hun det klart en gang for alle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober 2016 kunne skuespillerparet Blake Lively (30) og Ryan Reynolds (41) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for andre gang, til lille Inez (1).

Fra før av har duoen datteren James (3), og stadig skrives det om den lille familien i ulike medier.

Mamma Blake har imidlertid ingenting imot at hennes barn omtales. Opptil flere ganger har hun åpnet opp om både morsrollen og om barna. Men det er én ting hun ikke klarer å la være å irritere seg over.

- Jeg fikk et barn til. Inez med z, selv om alle skriver det med s. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Kan noen være så snill å fortelle det til Wikipedia? sier Blake til People.

Fortsatt ikke endret

Etter Blakes uttalelser står navnet til datteren fortsatt skrevet med s, til tross for at flere har tagget både Wikipedia og andre oppslagsverk på nettet.

- Ser ut til at hun heter Inez, ikke Ines. Ines-siden bør oppdateres, skriver blant annet en på Twitter.

Lykkelige

Blake og Ryan regnes å være et av Hollywood mest stabile par.

Duoen møtte hverandre for første gang i 2010 under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», men på den tiden var de begge i andre forhold.

Året etter dro de på en date, og har siden den gang vært stormforelsket. I 2012 giftet de seg, og det ser ikke ut til at kjærligheten mellom de to har visnet med årene - snarere tvert imot.

I et tidligere intervju med People avslørte Ryan hemmeligheten bak det lange forholdet.

Jobber aldri samtidig

Ryan påpekte at det er spesielt én regel Hollywood-paret alltid må følge, som gjør at ekteskapet fremdeles blomstrer.

- Vi lar aldri filminnspillinger overlappe hverandre, sa han, som vil si at de to aldri spiller inn en film samtidig. Når Ryan spiller inn en film, gjør ikke Blake det - og omvendt.

- Det gjør det enklere å sjonglere hverdagen, la han til.

Konstant forelsket

Det er heller ingen tvil om at Blake Lively har en enorm kjærlighet for sin ektemann.

I et intervju med Glamour i fjor snakket 30-åringen om sin store kjærlighet for ektemannen, og hvordan de oppdrar døtrene.

Ryan bruker ofte det sosiale mediet Twitter - også til å spøke med hvordan han oppdrar barna, hvorpå Blake avslørte at innleggene som regel ikke er sanne.

- Han burde jobbe for The Enquirer (amerikansk sladremagasin, journ.anm.). Når han sier «min datter» snakker han egentlig aldri om henne. Alt er oppspinn, og noen ganger får jeg lese dem før han publiserer dem. Det får meg til å le. Jeg blir mer forelsket i ham når han skriver de innleggene. Jeg elsker ham mesteparten av tiden, men spesielt da, fortalte hun, og la til:

- Jeg er veldig heldig som har en mann som er så bevisst. Han spør seg ofte om hvorfor vi bruker ordet «han» mer enn «henne», og jeg svarte at det er det vi har lært.

- Beste som har skjedd meg

For øvrig var det før jul i 2016 at Hollywood-paret viste frem barna sine offentlig for første gang.

Det gjorde de da Ryan Reynolds fikk tildelt sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Selv om de to små døtrene deres stjal mye av showet, sørget Ryan også får å rette fokuset med kona i takketalen sin:

- Du er det beste som noen gang har hendt meg. Du gjør alt bedre. Og du har gitt meg de to mest fantastiske barna jeg kunne håpe å få, sa han, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Mobber ektemannen for solbrillevalget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer