Jennifer Aniston:

- Har fått mye ut av terapi

Hollywood-stjernen innrømmer profesjonell hjelp.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston har en fantastisk karriere å se tilbake på, men innrømmer at kjendistilværelsen ikke alltid er like lett å forholde seg til. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB
ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston har en fantastisk karriere å se tilbake på, men innrømmer at kjendistilværelsen ikke alltid er like lett å forholde seg til. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter skilsmissen fra Justin Theroux (49) vinteren 2018 siden har Jennifer Aniston (52) vært singel.

Sammen med sine tre hunder Clyde, Sophie og Lord har hun nå lært seg å sette pris på de små tingene i livet, og koser seg med meditasjon, yoga og solnedganger, avslører hun i et nytt intervju med People.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Jeg er på et veldig fredfullt sted i livet. Jeg har en jobb jeg elsker, jeg har folk i livet mitt som betyr alt for meg og jeg har noen fantastiske hunder. Jeg er bare et veldig heldig og velsignet menneske, deler hun med nettstedet.

«Veldig tøft»

Videre forteller «Friends»-stjernen at livet i rampelyset kan være vanskelig å takle i perioder, og at hun har fått profesjonell hjelp for å komme seg gjennom de verste kneikene.

- Nøkkelen er selvbevissthet. Jeg har fått veldig mye ut av terapi. Det følger mye fantastisk med ved å være en offentlig person, men det er også veldig tøft. Vi er bare mennesker som ofte ender opp med å være målskiver.

Skuespilleren sikter da blant annet til tabloide overskrifter som både familie og venner fremdeles tror er sannheter, og derfor sender henne linker til forsider hvor det står at hun er gravid eller skal gifte seg.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Da tenker jeg "Åh Gud, når og hvor mange år vil det ta før de lærer seg å ignorere alt det tullet?

Når det kommer til hvordan Aniston ønsker å bli husket, så er det først og fremst ved at hun fikk andre til å le.

- Og jeg har et godt hjerte og er en god venn. Jeg ledes av kjærlighet, utdyper hun, ifølge People.

Vil gjerne ha kjæreste

Etter at Aniston og Theroux gikk hver til sitt, så har det som nevnt vært stille rundt kjærlighetslivet til 52-åringen. Tidligere denne uka avslørte hun til People at hun ikke drømmer om å gifte seg igjen, men at hun håper å finne en ny kjæreste.

- Ekteskap er ikke på radaren min. Jeg er interessert i å finne en fantastisk partner og bare leve et hyggelig liv og ha det gøy sammen med hverandre. Det er alt jeg håper på. Forholdet trenger ikke å bli etset i sten eller juridiske dokumenter.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Og når det kommer til å finne kjærligheten via online dating, så har skuespilleren en helt klar mening.

- Absolutt ikke. Jeg holder meg til normale måter å date på. At noen ber deg ut. Det er slik jeg foretrekker det, påstår hun, ifølge nettstedet.

Hollywood-stjernen har som kjent også vært i et svært offentlig forhold med Brad Pitt (57). Etter fem års ekteskap endte det i skilsmisse i 2005 da Pitt forelsket seg i Angelina Jolie (46) under innspillingen av av filmen «Mr. og Mrs. Smith».

LES OGSÅ: Timberlake og Biel deler første glimt av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer