Tone Damli:

Har fått millionprosjektet i Bærum godkjent

Sangstjerna og samboeren er glade for at diskusjonen med Bærum kommune endelig er over. 

FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Siden mai 2015 har sangstjerna Tone Damli og samboeren Markus Foss hatt mye hodebry etter at de kjøpte det som skulle bli deres drømmevilla i Bærum.

Etter mye diskusjon med Kulturvernkontoret i Bærum kommune, har paret endelig fått godkjennelse fra kommunen til å bygge om villaen.

Det skriver Damli i et innlegg på sin egen blogg fredag:

«No kan vi endelig starte på huset vårt! Og digg at det endelig kan bli ein hyggelig sak i media om dette. Er ganske lei dei negative, kan du sei».

Artistens manager, David Eriksen, bekrefter godkjennelsen overfor Dagbladet.

- De er veldig glade for at søknaden er blitt godkjent. Tone Damli har ingen ytterligere kommentar til saken, uttaler Eriksen.

Møtte motstand

Etter at Damli og Foss kjøpte villaen på Blommenholm i Bærum for over ni millioner kroner i 2015, har paret støtt på en del problemer relatert til boligen.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som er over 90 år gammel. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomta.

Da denne planen ble kjent, forsøkte tilsynelatende flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt.

Ifølge TV 2 mottok Plan- og bygningsavdelingen i Bærum kommune tre brev fra naboer som ønsket at kommunen skulle stanse byggeplanene, men alle brevene viste seg å være fra ikke-eksisterende personer.

I februar i år skrev VG at Damli og Foss' plan om å rive villaen og bygge nytt også møtte motstand hos Kulturvernkontoret i Bærum. Dette fordi boligen ble ansett som kulturhistorisk interessant.

Tidligere i høst sendte paret inn en ny søknad til kommunen, meldte God kveld Norge nylig.

Der skal de ha søkt om tillatelse til å foreta en fullstendig ombygging av den eksisterende villaen. Søknaden gav angivelig kommunen hodebry, men denne uken ble byggesøknaden altså godkjent.

I 2013: Det er gått tre år siden Tone Damli viste fram kjæresten Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla. Siden den gang er de blitt foreldre og huseiere sammen. Video: Endre Vellene / DagbladetVis mer Vis mer

LES OGSÅ: Tone Damlis bestevenninne ble mamma igjen