FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Tone Damli:

Har fått millionprosjektet i Bærum godkjent

Sangstjerna og samboeren er glade for at diskusjonen med Bærum kommune endelig er over. 

Siden mai 2015 har sangstjerna Tone Damli og samboeren Markus Foss hatt mye hodebry etter at de kjøpte det som skulle bli deres drømmevilla i Bærum.

Etter mye diskusjon med Kulturvernkontoret i Bærum kommune, har paret endelig fått godkjennelse fra kommunen til å bygge om villaen.

Det skriver Damli i et innlegg på sin egen blogg fredag:

«No kan vi endelig starte på huset vårt! Og digg at det endelig kan bli ein hyggelig sak i media om dette. Er ganske lei dei negative, kan du sei».

Artistens manager, David Eriksen, bekrefter godkjennelsen overfor Dagbladet.

- De er veldig glade for at søknaden er blitt godkjent. Tone Damli har ingen ytterligere kommentar til saken, uttaler Eriksen.

Møtte motstand

Etter at Damli og Foss kjøpte villaen på Blommenholm i Bærum for over ni millioner kroner i 2015, har paret støtt på en del problemer relatert til boligen.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som er over 90 år gammel. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomta.

Da denne planen ble kjent, forsøkte tilsynelatende flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt.

Ifølge TV 2 mottok Plan- og bygningsavdelingen i Bærum kommune tre brev fra naboer som ønsket at kommunen skulle stanse byggeplanene, men alle brevene viste seg å være fra ikke-eksisterende personer.

I februar i år skrev VG at Damli og Foss' plan om å rive villaen og bygge nytt også møtte motstand hos Kulturvernkontoret i Bærum. Dette fordi boligen ble ansett som kulturhistorisk interessant.

Tidligere i høst sendte paret inn en ny søknad til kommunen, meldte God kveld Norge nylig.

Der skal de ha søkt om tillatelse til å foreta en fullstendig ombygging av den eksisterende villaen. Søknaden gav angivelig kommunen hodebry, men denne uken ble byggesøknaden altså godkjent.

I 2013: Det er gått tre år siden Tone Damli viste fram kjæresten Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla. Siden den gang er de blitt foreldre og huseiere sammen. Video: Endre Vellene / DagbladetVis mer Vis mer

LES OGSÅ: Tone Damlis bestevenninne ble mamma igjen