Shabana Rehman:

Har fått kreft: - Svært alvorlig

Mens nordmenn koste seg med «Farmen kjendis», snudde Shabana Rehmans liv seg på hodet.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Se utdrag fra intervjuet i videoen over. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman (45) har stått i flere stormer før. I 2003 ble det overskrifter da hun kysset daværende kulturminister Valgerd Svarstad Haugland uventet på scenen i Haugesund. Året etter løftet hun Najmuddin Faraj Ahmad, også kjent som mulla Krekar. Det ble det stor ståhei av, og hun ble anmeldt for legemsfornærmelse.

Rehman har med jevne mellomrom siden den gang skapt lignende overskrifter og stått i de tilhørende stormene. Ingenting kan likevel måle seg med det komikeren og «Farmen kjendis»-deltakeren står i nå.

45-åringen har blitt alvorlig syk, og kjemper nå sitt livs største kamp. Det forteller hun i et eksklusivt intervju med Se og Hør.

Les hele intervjuet om Shabana Rehmans sykdom på Se og Hør Pluss her.

Kreft med spredning

Mens «hele» Norge koste seg med «Farmen kjendis» på TV 2 i vinter, der Rehman var blant dem som gjorde seg bemerket, fikk hun en beskjed som endret alt. Rett etter «Farmen kjendis»-lansering på «God morgen Norge», havnet Shabana på akutten.

- Jeg var helt gul i ansiktet, det viste seg å være gulsott. Tidligere den uken hadde jeg kastet mye opp. Jeg trodde det enten var omgangssyke eller magesår. Spesielt magesår, siden jeg har stått i mye de siste årene. Men så var det ingen av delene. Det var bukspyttkjertelkreft med spredning, forteller hun ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer