Wendy Williams:

- Har fått kalde føtter etter bruddet

Avslørte forrige uke at hun og ektemannen skal skilles. Nå skal hun angre på avgjørelsen.

ANGRER HUN?: Det er bare snakk om dager siden Wendy Williams søkte om skilsmisse fra ektemannen. Nå skal hun visstnok angre på avgjørelsen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
ANGRER HUN?: Det er bare snakk om dager siden Wendy Williams søkte om skilsmisse fra ektemannen. Nå skal hun visstnok angre på avgjørelsen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at den amerikanske programlederen Wendy Williams (54) har søkt om skilsmisse fra ektemannen gjennom 21 år, tv-produsenten Kevin Hunter (46).

Forrige måned slapp flere underholdningsmedier, deriblant E! News og Page Six, bomben om at Hunter angivelig har en elskerinne ved navn Sharina Hudson. Denne avsløringen skal ha vært spikeren i kista for ekteskapet.

Bare dager etterpå ser det ut til at Williams angrer på skilsmissebeslutningen, skal vi tro Radar Online.

- Redd for å være alene

- Hun har fått kalde føtter, og er livredd for å være alene, sier en kilde nær programlederen til nettstedet.

Ifølge kilden skal ektemannen og flere venner ha lagt et enormt press på 54-åringen, nettopp for å stoppe skilsmisseprosessen.

- Hun er usikker på sin egen suksess uten ham. Han er en god manipulator og den sterke kvinnen vi ser på tv, er ikke den hun egentlig er, hevder kilden videre, og legger til:

- Innerst inne er Wendy en veldig skremt, liten jente.

Søknaden om skilsmisse kommer kort tid etter at det i slutten av mars ble kjent at den angivelige elskerinnen til Hunter hadde født et barn på et sykehus i Philadelphia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer