ANGRER HUN?: Det er bare snakk om dager siden Wendy Williams søkte om skilsmisse fra ektemannen. Nå skal hun visstnok angre på avgjørelsen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
ANGRER HUN?: Det er bare snakk om dager siden Wendy Williams søkte om skilsmisse fra ektemannen. Nå skal hun visstnok angre på avgjørelsen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Wendy Williams:

- Har fått kalde føtter etter bruddet

Avslørte forrige uke at hun og ektemannen skal skilles. Nå skal hun angre på avgjørelsen.

Publisert

Forrige uke ble det kjent at den amerikanske programlederen Wendy Williams (54) har søkt om skilsmisse fra ektemannen gjennom 21 år, tv-produsenten Kevin Hunter (46).

Forrige måned slapp flere underholdningsmedier, deriblant E! News og Page Six, bomben om at Hunter angivelig har en elskerinne ved navn Sharina Hudson. Denne avsløringen skal ha vært spikeren i kista for ekteskapet.

Bare dager etterpå ser det ut til at Williams angrer på skilsmissebeslutningen, skal vi tro Radar Online.

- Redd for å være alene

- Hun har fått kalde føtter, og er livredd for å være alene, sier en kilde nær programlederen til nettstedet.

Ifølge kilden skal ektemannen og flere venner ha lagt et enormt press på 54-åringen, nettopp for å stoppe skilsmisseprosessen.

- Hun er usikker på sin egen suksess uten ham. Han er en god manipulator og den sterke kvinnen vi ser på tv, er ikke den hun egentlig er, hevder kilden videre, og legger til:

- Innerst inne er Wendy en veldig skremt, liten jente.

LANGT EKTESKAP: Wendy og ektemannen har vært gift i 21 år. Her sammen i 2002. Foto: NTB Scapnpix
LANGT EKTESKAP: Wendy og ektemannen har vært gift i 21 år. Her sammen i 2002. Foto: NTB Scapnpix Vis mer

Søknaden om skilsmisse kommer kort tid etter at det i slutten av mars ble kjent at den angivelige elskerinnen til Hunter hadde født et barn på et sykehus i Philadelphia.

Utroskapsrykter

Page Six skrev den gang at Hunters farskap til det nyfødte barnet ikke er bekreftet, men at det spekuleres heftig på om dette faktisk er tilfellet.

- Tusen takk til alle, for at dere respekterer familiens privatliv i denne perioden. Kevin støtter Wendy, og de jobber seg gjennom denne prosessen sammen, bekreftet Williams talsperson til People, og la til:

- Det vil ikke bli gitt noen ytterligere kommentar på dette tidspunkt.

Programlederen giftet seg med Hunter, som også har vært manageren hennes, i november 1997. Sammen har de sønnen Kevin Jr. (18).

Nyheten om bruddet kom bare en måned etter at Williams avslørte på «The Wendy Williams Show» at hun i hemmelighet har bodd på et rehabiliteringshjem for å bli edru.

Saken fortsetter nedenfor.

DEISER NED: Wendy Williams ble altfor varm i Halloween-kostymet sitt. Da gikk det i svart. Video: CNN Vis mer Vis mer

Åpen om rusproblemene

Kort tid etter at skriveriene om ektemannen og hans angivelige elskerinne nådde offentligheten, skal Wendy Williams ha blitt innlagt på sykehus, meldte blant andre US Weekly i mars.

TV-profilen ble angivelig funnet beruset av sine representanter - få timer etter at hun hadde sjekket ut fra stedet der hun fikk hjelp til å nettopp bli tørrlagt.

US Weekly siterte den britiske tabloidavisen Daily Mail, som skrev at 54-åringen umiddelbart ble fraktet til et lokalt sykehus, der hun fikk et intravenøst drypp med vitaminer og mineraler. Dette for å rense systemet og hjelpe henne til å bli edru igjen.

- Dere vet jo at jeg har slitt med kokainavhengighet tidligere. Jeg fikk aldri hjelp for dette, har hun tidligere delt, ifølge People, der hun også la til:

- Det er bare Kevin som vet om dette, ikke engang foreldrene mine har peiling. Ingen vet om det, fordi jeg ser så glamorøs ut på tv. Jeg blir kjørt hjem igjen av min 24-timers «sober coach» til et hus hver dag, hvor jeg bor sammen med en gruppe «stinkende» gutter som nå har blitt familien min.

LES OGSÅ: «Paradise»-deltakere løy om forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer