Egor Filipenko:

- Har fått forbud

Får ikke lov til å ta med damer hjem.

DANSER: Egor Filipenko er kanskje best kjent som «danse-Egor». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
DANSER: Egor Filipenko er kanskje best kjent som «danse-Egor». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Folk flest kjenner Egor Filipenko (34) som proffdanser i «Skal vi danse». I fjor var han blant dem som gjorde comeback under «All stars»-sesongen, men danseren måtte dessverre trekke seg etter bare noen uker på parketten på grunn av prolaps.

Nylig åpnet danseren seg overfor Her og Nå om at det har vært svært vanskelig å ikke kunne opprettholde livsstilen han er vant til, hvor trening og dans har en stor plass.

Videre la danseren til at han aldri har vært så langt nede psykisk.

HVOR LANGT GÅR DE?: I Se og hørs nye serie skal kjendisene utfordres på mange plan. Hvor langt er de villige til å gå for å vinne spillet? Video: Dagbladet Vis mer

Det var flere store endringer i livet til danseren i fjor. I mars kom nyheten om at Filipenko og hans kone gjennom åtte år, Benedichte Bjerke, hadde gått hver til sitt. Det bekreftet sistnevnte overfor Se og Hør.

Sammen har de to sønner.

- Håper det går over etter hvert

Enn så lenge ser det ikke ut til at det er noen ny flamme i danserens liv. Det fortalte Filipenko til Her og Nå etter «Skal vi danse»-finalen.

- Akkurat nå er fokuset mitt barna. Det er ganske tidlig ennå, og min eldste sønn har gitt meg forbud mot å ta med damer hjem. Han liker ikke tanken på at jeg skal få meg ny kjæreste. Men jeg håper det går over etter hvert, uttalte danseren da.

FORELSKET: Emilie Nereng fortalte om kjæresten på den røde løperen på Vixen Awards. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Videre kom det frem at han synes det er tidlig å tenke på et fast forhold - men 34-åringen har riktignok vært på noen uforpliktende dater.

- Jeg har hatt et forhold som varte i elleve år og det tar tid å komme over, jeg er ikke klar for noe fast riktig ennå. Men det er kanskje ikke noe man kan styre heller, det kommer når det kommer, sa proffdanseren videre.

I juli tok Se og Hør en prat med proffdanseren om hvordan det ville bli å ha sin første singelsommer på 14 år. Da la han ikke skjul på hva han ønsket seg hos en potensiell kjæreste.

- Jeg trenger veldig lite, jeg vil ha en som jeg trives med. En jeg kan snakke med, og en som er glad i sex, eller man kan jo kalle det for nærhet. Det er femti prosent av et forhold, svarte han da.

NØDT ELLER SANNHET: Det er på tide å gå inn i det rampete hjørnet. Deltakerne skjønner ingenting. Vis mer

- Eventuell dealbreaker da?

- Gnåling og masing. «Når skal man møtes? Hva skal vi gjøre? Hva gjør du? Hvor skal du?». Kontrollerende mas funker dårlig.

LES OGSÅ: - Skamfullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer