POPULÆR: Tarjei Wesby (18) har i høst gjort stor suksess i rollen som "Goggen" Anker-Hansen i "Hotel Cæsar". Foto: TV 2
POPULÆR: Tarjei Wesby (18) har i høst gjort stor suksess i rollen som "Goggen" Anker-Hansen i "Hotel Cæsar". Foto: TV 2Vis mer

- Har fått en del date-tilbud

De unge Cæsar-nykommerne får hete meldinger fra fansen.

 Se hele videointervjuet med Cæsar-stjernene nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Tenåringene Tarjei Wesby (18) og Marita Taaen (16) har denne høsten fått mange fans landet rundt etter å ha debutert i som "Goggen" Anker-Hansen og Runa Jørgensen i TV 2-serien "Hotel Cæsar".

Og de to stjerneskuddene la ikke skjul på at de stortrives som såpestjerner, da Seher.no traff dem i forbindelse med vår store julevideo, som har premiere senere i desember.

- Det har vært helt herlig. Jeg prøvde å ikke ha noen forventninger på forhånd, men man var jo spent på hvordan det ville være å spille mot folk som har så mye erfaring. Vi ble advart mot tempoet, men jeg prøvde å ikke tenke så mye på det, sier Wesby, som spiller sønnen til Kim "Jens August" Kolstad.


Marita innrømmer at det var en stor overgang for henne å flytte fra hjemstedet Rollag til Oslo for å bli skuespiller på heltid. Men 16-åringen hevder hun ikke har hjemlengsel.

- Det går veldig bra. Jeg trives med å bo litt for meg selv, sier hun med et smil.

Selv om ungdommene hevder de stort sett får gå i fred på gaten, legger de ikke skjul på at de har merket økt interesse fra det motsatte kjønn etter at de kom på TV.

- Det har vært en del meldinger på Facebook og sånn ja. Det er alt fra jenter som vil ha date, til folk som lurer på om jeg kan avsløre hva som skjer videre, ler Tarjei til Seher.no.

Til tross for de flørte-meldingene hevder både Tarjei og Runa at de fremdeles er single.

- Hadde jeg visst hvordan drømmedama ser ut hadde det ikke vært noe problem. Da kunne jeg jo bare gått og funnet henne, ler Tarjei.

 Se hele videointervjuet med Cæsar-stjernene nederst i artikkelen!


Følg med på Seher.no i desember for å få med deg vår kjendisspekkete julevideo!


LES OGSÅ: "Blom" fra "Hotel Cæsar": - Jeg blir oppringt av voksne menn[obj:media:8243]