Har fått diagnosen schizofreni

Amanda Bynes på bedringens vei etter tvangsinnleggelsen.

INNLAGT: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Nå er hun på bedringens vei.  Foto: Fame Flynet  Sweden
INNLAGT: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli i fjor. Nå er hun på bedringens vei. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ingen har startet like mange skandaler som Amanda Bynes (27) i løpet av 2013.

Skuespillerens bisarre oppførsel vekket oppsikt verden rundt og alt toppet seg da Bynes startet en brann hos en ukjent kvinne i Los Angeles.

HER STARTET BRANNEN: Huseieren Bonnie Braaten viser hvor Amanda Bynes startet en brann i oppkjørselen hennes. Foto: All Over Press
HER STARTET BRANNEN: Huseieren Bonnie Braaten viser hvor Amanda Bynes startet en brann i oppkjørselen hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Kort tid etter ble Bynes lagt inn på psykiatrisk avdeling der hun fikk behandling for schizofreni.

Kort tid senere krevde Amandas foreldre å bli hennes verger da de mente hun var en fare for seg selv.

Nå har skuespilleren endelig fått en diagnose. Ifølge TMZ lider Bynes av «psykiske problemer med tendenser av schizofreni».

Ifølge nettsiden Radaronline.com skal Bynes samtidig ha begynt på medisiner for å holde sykdommen i sjakk.

FÅR MEDISINER: Skuespileren har begynt på nye medisiner for å holde sykdommen i sjakk. Foto: All Over Press
FÅR MEDISINER: Skuespileren har begynt på nye medisiner for å holde sykdommen i sjakk. Foto: All Over Press Vis mer

Begynt på skole

Den tidligere barnestjernen skal nå være på bedringens vei og foreldrene Rick og Lynn er overlykkelige over fremskrittene datteren har gjort.

- Amanda reagerer veldig bra på medisinen hun har fått for schizofreni. Ricky og Lynn er virkelig lykkelige over forbedringen hun har gjort på så kort tid. Hun fortsetter å treffe legene flere ganger i uken. Hun har også begynt på et kurs i motemarkedsføring på en moteskole i Orange County, noe som har vært veldig positivt for Amanda, sier en kilde til Radaronline.

Pendlingen til skolen tar derimot mye tid ettersom foreldrene må kjøre Amanda frem og tilbake. Men ifølge kilden syns foreldrene det er verdt det.

- Det er bare et kurs, men det er nok for å holde Amanda sysselsatt. Amanda er også ofte på treningssenteret. Foreldrene hennes har fortalt vennene sine at de har fått tilbake sin elskede datter for første gang på mange år, fortsetter kilden.

Tidligere barnestjerne

«What I Like About You»-stjernen har de siste årene hatt flere sammenstøt med lovens lange arm. Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet.

SUKSESSPAR: Amanda Bynes hadde suksess med TV-serien «What I Like About You». Her er hun sammen med kollegaen Jennie Garth. Foto: TVNorge
SUKSESSPAR: Amanda Bynes hadde suksess med TV-serien «What I Like About You». Her er hun sammen med kollegaen Jennie Garth. Foto: TVNorge Vis mer

I mai i fjor ble hun arrestert og hentet av politiet i det som beskrives som en vill arrestasjon, der skuespilleren kastet en hasjpipe ut av vinduet av leiligheten sin i 34. etasje i New York. Hun har også skrevet en rekke forstyrrede Twitter-meldinger, blant annet om hennes elsk-hat-forhold til rapperen Drake.

LES OGSÅ:   - Hun hører ikke lenger stemmer i hodet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer