Katie Price:

- Har fått beskjed om at han vil dø om vi ikke gjør noe

Katie Price åpner seg om sønnens sykdom.

MOR OG SØNN: Sønnen til Katie Price, Harvey, lider av Prader-Willi - et syndrom som forårsaker sykelig fedme. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Sønnen til Katie Price, Harvey, lider av Prader-Willi - et syndrom som forårsaker sykelig fedme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) frykter for sønnens liv.

Fembarnsmoren åpnet seg i sin nye TV-serie «My Crazy Life», og fortalte om sønnen Harvey (16), som lider av Prader-Willi - et syndrom som forårsaker sykelig fedme.

«Pasientene dør av diabetes, fedme og hjertesvikt i yngre voksen alder dersom det ikke lykkes å holde overvekten i sjakk», skriver Store medisinske leksikon.

Sønnen har diabetes og ifølge The Sun er Price redd han vil dø av det hvis han ikke kommer i bedre form.

- Han veier over 22 stone (140 kilo) nå, og har måttet begynne å trene, sier hun i TV-showet.

ENGSTELIG: Fembarnsmoren åpnet seg i sin nye TV-serie «My Crazy Life», og fortalte at hun er engestelig for sønnen Harveys diabetes. Foto: NTB Scanpix
ENGSTELIG: Fembarnsmoren åpnet seg i sin nye TV-serie «My Crazy Life», og fortalte at hun er engestelig for sønnen Harveys diabetes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyret kjæresten

I TV-serien takket hun kjæresten Kris Boyson (29) for at han fokuserer på å trene med Harvey. Paret møtte hverandre da hun hyret ham for å hjelpe sønnen å gå ned i vekt.

- Hvis vi ikke gjør noe, har vi fått beskjed om at han vil dø på grunn av hjertet, sier TV-profilen.

Ifølge The Sun falt Katie Price pladask for den 11 år yngre slankeeksperten.

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger den siste tiden, senest under en romantisk kjærestetur til Belgia.

I tillegg til Harvey har Katies fire andre barn Jett (4), Bunny (3), Princess (10) og Junior (12) møtt morens nye kjæreste, og de skal ha kommet godt overens.

FALT PLADASK: Katie Price fant raskt tonen med slankeeksperten hun hadde hyret inn. Foto: NTB Scanpix
FALT PLADASK: Katie Price fant raskt tonen med slankeeksperten hun hadde hyret inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Katies familie ble overrasket over Kris, de trodde at han bare var en fyr hun ville bli lei av etter en uke, men han er faktisk en snill og moden kar, sier en kilde til The Sun, og legger til:

- Det virker som at han vil det beste for Katie, noe som er oppløftende for dem å se. Man vet ikke hva fremtiden vil bringe, men hittil er han godkjent av familien.

Turbulent kjærlighetsliv

Den tidligere glamourmodellen har hatt et turbulent kjærlighetsliv, og det er ikke lenge siden ekteskapet med Kieran Hayler for alvor tok slutt.

De giftet seg i 2013, og har sønnen Jett og datteren Bunny sammen.

Ekteskapet hadde mildt sagt sine utfordringer. Året etter bryllupet, mens Katie gikk gravid med Bunny, innrømmet Kieran at han hadde vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Price valgte den gang å gi ekteskapet en ny sjanse, men i fjor høst ballet det på seg med flere problemer.

Parets barnepike, Nikki Brown, hevdet å ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til Katies ektemann i tre år. Kort tid etter innrømmet Hayler påstandene.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sa han til The Sun.

40-åringen har vært gift to ganger før ekteskapet med Kieran, først med sangeren Peter Andre (45) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid (42) fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: Hollywoodfrue mistet lappen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer