Marianne Sandaker:

- Har fått barn siden sist

«Skal vi danse»-profilen gjør comeback flere år etter at hun brått forsvant fra programmet.

DANSEKLARE: Aslak Maurstad og Marianne Sandaker utgjør ett av parene i høstens «Skal vi danse». Foto: Morten Eik / Se og Hør
DANSEKLARE: Aslak Maurstad og Marianne Sandaker utgjør ett av parene i høstens «Skal vi danse». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Om drøye halvannen uke er det klart for nok en sesong med «Skal vi danse» på TV 2. Blant deltakerne denne gang finner man blant andre skuespiller og gamer Aslak Maurstad (31), som skal svinge seg på parketten med proffdanser Marianne Sandaker.

Sandaker var sist å se i programmet for fire år siden, i 2019. Så forsvant hun brått - av naturlige årsaker.

- Jeg har fått enda et barn siden sist, så nå har jeg to. Jeg har savnet dette fryktelig, så nå er jeg veldig glad for at jeg er tilbake igjen i «Skal vi danse»-sirkuset, sier hun til Se og Hør.

Fikk ønsket sitt oppfylt

Maurstad var seinest i vår å se i et annet reality-program, nemlig «Forræder», også det på TV 2 - der han gikk helt til topps.

Det fikk dansepartneren hans med seg.

- Ja, jeg så «Forræder», og tenkte med én gang at det ville vært gøy å ha med Aslak i «Skal vi danse» også. Jeg håpet jeg fikk danset med ham, og så gjorde jeg sannelig det. Dette blir gøy, forteller Sandaker, som i 2021 fikk sitt andre barn, Jakob (2), med kjæresten gjennom 17 år, Markus Thorsen.

Fra før av har paret dattera, Astrid (4), og livet som nybakt mamma har naturligvis vært vanskelig å kombinere med en knallhard og intens «Skal vi danse»-hverdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer