MANGE BALLER I LUFTA: Mimi Blix farter verden rundt som modell og har vært på trykk i blader som Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan og GQ. Etter opptredenen i Melodi Grand Prix vil hun prøve seg som skuespiller. Foto: FAME FLYNET
MANGE BALLER I LUFTA: Mimi Blix farter verden rundt som modell og har vært på trykk i blader som Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan og GQ. Etter opptredenen i Melodi Grand Prix vil hun prøve seg som skuespiller. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Har fått agent i Hollywood

– Jeg skulle likt og sett ei jente som hadde sagt nei til filmroller i Hollywood, sier «MGP»-klare Mimi Blix.

Publisert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at modellen og artisten Mimi Blix (21) er en av seks som skal delta i den første delfinalen i Melodi Grand Prix.

Men sang og catwalk er ikke det eneste den mørke skjønnheten holder på med for tiden. Hun flørter også med en skuespillerkarriere og har allerede fått seg agent i Hollywood.

– Vi satt og drakk kaffe, og så ringte telefonen. En agent fra Los Angeles ringte og spurte om hun hadde lyst til å komme på prøvespilling til «Fast and Furious». Vi har holdt kontakten med agenten i USA, og om litt skal hun på en ny prøvespilling der, forteller Mimis manager Amar Faiz til Dagbladet.

– Jeg skulle likt og sett ei jente som hadde sagt nei til filmroller i Hollywood, sier Blix selv.

21-åringen, som også deltok i Melodi Grand Prix for to år siden, gleder seg til å dra til Los Angeles for å prøve seg som filmstjerne.

– Jeg har ikke hatt en stor drøm om å bli skuespiller, men jeg har aldri utelukket det heller. Mamma er skuespiller, så jeg har alltid likt det yrket. Det hadde vært kjempegøy. Da skal jeg stå der med norsk flagg, forteller hun til avisa.

Men først får vi se henne på scenen i Steinkjer lørdag hvor hun skal framføre sangen «Catch Me».LES OGSÅ: Her er MPG-Mimis private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer