Nå er Suri Cruise klar for college

Har fått 40 millioner fra pappa

Tom Cruise vil ikke treffe sin eneste biologiske datter, men han har betalt godt for henne opp igjennom årene.

NÆRT FORHOLD: Katie Holmes og Suri Cruise har et nært og godt forhold. Katie har oppdratt henne selv – trygt unna scientologikirkens doktriner. Foto: Christopher Peterson / Splash News
NÆRT FORHOLD: Katie Holmes og Suri Cruise har et nært og godt forhold. Katie har oppdratt henne selv – trygt unna scientologikirkens doktriner. Foto: Christopher Peterson / Splash News Vis mer
Publisert

Mens superstjernen Tom Cruise (60) gjør sine halsbrekkende stunt over hele verden, vokser hans yngste datter opp i New York. Det er ti år siden sist de ble fotografert sammen, og ifølge flere kilder har de ikke kontakt.

- Han er ikke til stede i livet til det yngste barnet sitt i det hele tatt, sier en kilde i Cruises nærhet til Daily Mail.

Hver måned tikker det likevel inn 330 000 kroner fra «Mission Impossible»-stjernen Tom på kontoen til Suris mamma, «Dawson’s Creek»- stjernen Katie Holmes (44). Det er barnebidraget, som han har gått med på å betale fram til datteren fyller 18 i april neste år.

Hemmelig flukt

11 år har det gått siden det ble brudd mellom Katie Holmes (44) og Tom Cruise (60) – et brudd som skal ha kommet like sjokkerende på Tom som på resten av verden.

Katie hadde rett og slett flyktet fra leiligheten deres mens Tom var bortreist, og flyttet inn på hemmelig sted.

Hun ville komme seg unna Scientologikirken, det strenge trossamfunnet som Tom er en viktig del av – og som han ønsket at Suri også skulle bli.

Måtte ut

Det var Katie slett ikke interessert i. Hun visste så altfor godt hvorfor Nicole Kidman (55) ikke fikk ha kontakt med barna Isabelle (30) og Connor (28) etter at hun skilte seg fra Cruise i 2001:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer