Kristin Gjelsvik:

- Har faktisk diskutert det

Realityparet ønsker seg flere barn, og er åpne for å utvide familien

AKTUELT: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Kristin Gjelsvik (35) og ektemannen Dennis Poppe (30) er denne vinteren å se i «Fangene på fortet».

I den anledning har Se og Hør tatt en prat med førstnevnte, og samtalen dreier seg etter hvert inn på Gjelsviks ønske om å produsere «et helt fotballag», som hun tidligere har ytret.

Hun medgir at elleve kanskje blir i største laget, men er åpen for å utvide familien på flere måter enn den biologiske.

- Da tror jeg faktisk det må adopsjon inn i bildet. Kanskje noe fosterfamilie og litt forskjellig. Det er jeg helt åpen for, sånn helt seriøst. Vi har faktisk diskutert det, og er åpen for begge deler - det å være et trygt og godt hjem for noen som ikke har det så bra, forklarer hun.

ØNSKER FLERE BARN: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik med da nyfødte Falk i 2019. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ØNSKER FLERE BARN: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik med da nyfødte Falk i 2019. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Det står i sterk kontrast til Gjelsviks tidligere ønske om å ikke få barn. Men da graviditetstesten lyste positivt ble hun plutselig i tvil om hun faktisk ønsket å ta abort, slik hun egentlig var innstilt på.

- Det å få barn er jo livets største utfordring, og noe vi kjente vi virkelig fikk lyst til å bryne oss på, i tillegg er det jo nysgjerrigheten, ikke sant. På hva vi to klarer å skape sammen, hvordan forholdet vil endres, hvordan vi begge fungerer i foreldrerollen, og ikke minst hvordan vil mormor, mammaen min ta dette her, har Gjelsvik tidligere sagt til Se og Hør.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

Og småbarnslivet har så visst gitt mersmak, og ekteparet ønsker nå å gi Falk (2) søsken.

I fjor fortalte de Se og Hør at Poppe hadde en drøm om å flytte til Stavanger, og at det var et krav om å flytte dit hvis de skulle ha flere barn. Paret bor nå i Drammen, og Gjelsvik sier at hun absolutt kunne tenke seg å bo i Stavanger.

- Stavanger er en nydelig by, plutselig flytter vi dit. Drammen er bare litt for investering, et stopp på veien. Men jeg elsker Drammen, det har hatt super vekst i boligpriser, sier hun.

35-åringen har blant annet besøkt flyktningleirer i Hellas, og sett elendigheten på nært hold. Det gjør at hun tenker ekstra på barn som ikke har en god oppvekst.

- Å se hvordan veldig mange barn lever under så uverdige forhold, og som vokser opp bak piggtråd blant kloakk og rotter, det skjærer i hjertet. Tenkt å være foreldre i en sånn situasjon, og de enslige mindreårige. Også her hjemme. Det er ikke en menneskerett å få barn, og det er dessverre veldig mange foreldre som ikke er egnet, mange barn som er under barnevernets oppsyn, og som ikke har trygge foreldre, sier hun.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

Gjelsvik forklarer at hun som mor virkelig har innsett at det viktigste en kan gi et barn er trygghet, kjærlighet og å sørge for at de har det de trenger.

- For dem som har et behov for fine foreldre, så tror jeg vi er veldig egnet til det. Det er ikke noe vi tenker skal skje til neste år, men vi er veldig åpen for den muligheten der, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Elsker deg for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer