GLAD I MØRK SJOKOLADE: - Jeg er en sjokoladejente, innrømmet Mia Gundersen til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
GLAD I MØRK SJOKOLADE: - Jeg er en sjokoladejente, innrømmet Mia Gundersen til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Har et hormonelt forhold til sjokolade

Mia Gundersen innrømmer at hun propper i seg godteri spesielt én uke i måneden...

SEHER.NO: Torsdag var det duket for nyåpning av den 110 år gamle Freia Sjokoladebutikken på Karl Johan i Oslo.

I den forbindelse var det avdukning av "Drømmekyss" - Norges nye Wall of Fame, og Oslos svar på Hollywoods Walk of fame, bestående av sjokoladekyss fra tolv utvalgte norske kjendiskvinner.


Bare må ha det
En av kvinnene som hadde fått æren av å plante sitt sjokoladekyss på hvitt papir, var Mia Gundersen, og til Seher.no innrømmet hun hvilket forhold hun har til godsakene.

- Jeg har et hormonelt forhold til sjokolade. Du vet den gangen i måneden? Ja, da må jeg bare ha sjokolade. Da hamstrer jeg inn. Mannen min bruker å si til meg "Det er den tida av måneden ja". Så jeg er absolutt en sjokoladejente, avslører hun.

Kvinnene som har fått sitt sjokoladekyss rammet inn i Freias Sjokoladebutikk er Lise Fjeldstad, Wenche Myhre, Mia Gundersen, Christina Vukicevic, Sossen Krogh, Elisabeth Andreassen, Katrine Sørland, Katrine Moholt, Cecilie Skog, Kristin Krohn Devold, og Tone Damli Aaberge.

Se bilder fra butikkåpningen nederst i saken.


- Jeg må begrense meg
Hekkeløperen Christina Vukicevic var også tilstede under butikkåpningen.

- Jeg spiser ikke sjokolade så ofte, jeg må begrense meg siden jeg driver med idrett. Det passer liksom ikke inn i livsstilen. Jeg er ofte godtesyk da, så jeg må jobbe veldig for å begrense meg! innrømmet hun til Seher.no.


Idrettstjernen syntes imidlertid at det var litt merkelig å være valgt ut blant store stjerner som Wenche Myhre og Elisabeth Andreassen til prosjektet.


- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er her!? Jeg blir litt satt ut! Her står jeg sammen med masse legender som er tungvektere, også meg!

Den norske ekspedisjonsfareren Cecilie Skog syntes også at det var litt spesielt å være i torsdagens setting blant champagne og pressefolk.


- Dette litt ubehagelig, så jeg prøver å holde meg litt i bakgrunnen. For fra å gå alene over Antarktis til dette, blir jo en overgang, smilte hun til Seher.no.


- Sjokolade er sensuelt
Sjokoladebutikken ble åpnet av Oslos ordfører Fabian Stang, mens Christian Ringnes hadde æren av å avduke "Drømmekyss"-bildene.

- Sjokolade er veldig sensuelt, og mørk sjokolade skal jo også være stimulerende har jeg hørt. Men Freia sjokolade er jo den beste. Kvikk Lunsj har reddet meg så mange ganger på tur, sa Ringnes til det oppmøtte pressekorpset.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vet ikke hvor rollen min er


NØT SJOKOLADE: Hekkeløperen Christina Vukicevic var til stede under butikkåpningen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
UKOMFORTABEL: - Dette litt ubehagelig, så jeg prøver å holde meg litt i bakgrunnen. For fra å gå alene over Antarktis, til dette, det blir jo en overgang, sa Cecilie Skog til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
GLAD I MØRK SJOKOLADE: - Jeg er en sjokoladejente, innrømmet Mia Gundersen til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
PÅ PLASS: Oslos ordfører Fabian Stang hadde æren av å åpne Freia Sjokoladebutikken på Karl Johan torsdag. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SENSUELT: - Sjokolade er veldig sensuelt, og mørk sjokolade skal jo også være stimulerende har jeg hørt, sa Christian Ringnes. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
TURMENNESKE: For generalsekretæer i Den Norske Turistforening, Kristin Krohn Devold, er sjokolade en naturlig ting å ha i tursekken. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
PÅ BUTIKKÅPNING: Elisabeth Andreassen og Wenche Myhre er blant kjendIskvinnene som har gitt sine sjokoladekyss til "Freias Wall og Fame". Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
NAM NAM: Ingen tvil om at Wenche Myhre er glad i sjokolade. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås